Echt, het regent bijna nooit!

Mrs. T. las op het weeweewee over een meneer die een jaar lang bijhield hoe vaak hij nat regende tijdens zijn woon-werkfietstocht.

Zijn conclusie: ‘Echt, het regent bijna nooit!‘. Van de 288 fietstochten waren er 256 volledig droog en regende het 32 keer.

Nou worden hier deze week de kindervakantiedagen gehouden en de dinsdag is helaas behoorlijk in het water gevallen, dus dat het hier bijna nooit zou regenen, die mening deelt Mrs. T. niet bepaald. En ook voor vandaag gaat het niet helemaal op:

.

Nou ja zeg 90% kans op regen op de afsluitingsdag van de kindervakantieweek, dé topdag, met waterspelletjes en nog veel meer leuke dingen. Het zou verboden moeten worden!!!

Maar goed daar ging het dus niet over. De betreffende website gaat over woon-werkfietsverkeer. Mrs. T. gaat ook op de fiets naar haar werk en de keren dat ze nat wordt zijn op één hand te tellen. Nou gebiedt de eerlijkheid wel te zeggen dat ze, als het ‘s ochtends regent, de auto pakt. Maar dat komt echt zelden voor. Heel af en toe is het dus zo dat Mrs. T. aan het eind van haar werkdag in de regen naar huis moet fietsen. Gelukkig biedt haar uiterst charmante regenpak en/of -poncho dan uitkomst.

En jij? Hoe ga jij naar je werk? Per fiets, OV, auto of te voet? Enne, hoe vaak heb jij echt last van het weer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *