These boots are made for walking!

Mrs. T. ging vorige week los. Want15 kilominder wegen betekent ook dunnere benen/kuiten. En afzaklaarzen, da’s ook zo wat.

Dus: nieuwe, zwarte, laarzen moesten er komen bedacht Mrs. T.. Want het bruine paar van vorig seizoen, die konden er nog best mee door, ook al was de hak niet zo heel erg hoog. Mrs. T.’s zwarte laarzen echter, die gingen al twee winters mee en waren dus inmiddels zo 2007!

Zwarte laarzen dus, tenminste, dat was het plan. Uiteindelijk ging Mrs. T. naar huis met twee paar laarzen. Een zwart en een bruin paar. Vooral van de bruine laarzen is Mrs. T. helemaal weg. Het fantastische is ook nog dat ze geweldig zitten, Mrs. T. loopt er zo op weg. Geen toestanden met inlopen of blaren. Helemaal top! Ook iets wat Mrs. T. niet kent, gewoon de eerste de beste laars aan kunnen doen zonder dat je moet vragen naar een extra breed exemplaar. Jeu!

Stoere laarzen nietwaar?

Beetje vreemde foto zo, maar goed, Mrs. T. wilde dit logje schrijven en wist even niet hoe ze de laarzen goed op de foto kon krijgen. Even dacht ze nog om Kleine Zus de laarzen aan te doen en dan van haar een foto te maken, maar om het meisje nu uit bed te halen voor een foto terwijl ze net zoete dromen droomt, da’s ook zo wat. En, dat logje moest dus VANDAAG op het weeweewee. Want wachten met het showen van haar laarzen, dat kon ineens niet meer. Dus.

Wat Mrs. T. pas ook nog kocht? Een soort van kort rokje. Of beter: gewoon een rok, tot net boven de knie. Stoer hè? Mrs. T. had al wel een paar rokken, maar echt vaak dragen deed ze ze niet. Ze heeft een lange rok, erg gaaf vindt ze die, maar die past niet meer. Die ligt dus bij haar moeder om in te nemen. Maar stel je ‘ns voor, bruine laarzen, rokje, kek shirtje. Goh, die Mrs. T. kleedt zich steeds jeugdiger! ;-)

Weet je wat Mrs. T. vindt (of zou iedereen dat hebben)? Als je foto’s van jezelf ziet van pak ‘m beet 15 jaar geleden, dan zie je er zo ouderwets uit, op die foto’s. Terwijl je jezelf toen helemaal geweldig gekleed vond natuurlijk met het hipste kapsel ever. Toen. Goed, heb jij dat ook dan?