Blauw

Als Mrs. T. ergens niet in ge├»nteresseerd is, dan zijn het auto’s. Op de vraag ‘wat voor auto rijden jullie?’, antwoordt ze vaak ‘hij is blauw’. Wat Mrs. T. belangrijk vindt, is dat de auto betrouwbaar is, goed rijdt, niet te jong en niet te oud is, voldoende laadruimte heeft en dat was het wel zo’n beetje.

Je zult haar nooit lyrische verhalen horen vertellen over hoeveel cilinders het beestje heeft, hoe hard hij optrekt of hoeveel airbags er in zitten. Sterker nog, ze zou de cilinders niet eens weten te vinden.

Maar goed, onze ‘oude’ blauwe auto, daar mankeerde inmiddels het een en ander aan. Het beestje was dan ook al dik 11 jaar. We stonden voor de keuze: we kopen een ‘nieuwe’ (lees occasion) of we maken onkosten. We besloten om een ‘nieuwe’ te kopen. En waarempel: het is weer een blauwe geworden! Cool!!! Vanavond gaat Mr. T. onze nieuwe blauwe wagen halen!

Wat voor kleur heeft jouw auto? En vooruit, als je nog meer kwijt wilt over jouw heilige koe, grijp dan nu je kans!