Boeren vonden vrouwen

Enne, ook zo genoten van die prachtige scores van Boer zoekt Vrouw? 100% Uitgezochte boeren! Dat was nog nooit vertoond.

Dat Jos & Dycke nog bij elkaar zouden zijn, dat had Mrs. T. wel verwacht. Ze vindt dit trouwens een prachtig stel. Al moet ze zeggen dat ze in het begin Jos wel een wat (te) glad mannetje vond.

Ook bij Wim & Astrid zat het helemaal goed. Mrs. T. vond dat Astrid er tijdens de uitzending ook zoveel ‘zachter’ en relaxter uitzag. Wim is zo schattig en nuchter. Het komt vast en zeker helemaal goed met die twee.

Dat Wietse & Neeltje nog bij elkaar zouden zijn had Mrs. T. eerlijk gezegd niet verwacht maar las ze laatst op een ander blog. Het deed Mrs. T. tijdens de citytrip trouwens goed om te zien dat Wietse heus nog wel een eigen mening had!

Hans had laatst tijdens de citytrip toch nog wel wat kritiek op Audrey, ze zou immers te meegaand zijn. Waarschijnlijk is ze sindsdien wat minder meegaand, want ze zijn nog samen.

En Peter & Hanneke? Goh, een heel apart stel vindt Mrs. T.. Ze beamen elkaar zo grappig, maar Mrs. T. vindt ze gewoon, tja, ze zei het al: apart. Die stem van Hanneke, daar krijgt Mrs. T. trouwens helemaal de kriebels van. Hanneke kan daar natuurlijk niets aan doen (of kan je daar wel iets aan doen?), maar je zou de hele dag naar zo’n stem moeten luisteren.

Dan hadden we ook nog de boeren die te weinig brieven kregen om in de schijnwerpers op liefdespad te gaan (misschien wel de echte bofbipsen). Ook daar werd door een aantal boeren echte liefde gevonden. Er is zelfs al een baby onderweg. Die Richard heeft snel gezaaid zeg! ;-)

Mrs. T. vindt Boer zoekt Vrouw in ieder geval een prachtig programma en ze vindt het jammer dat het weer voorbij is. Zeker ook omdat ze het iedere zondagavond samen met Mr. T. op de bank keek.

Heb jij nog iets te melden over Boer zoekt Vrouw en ga je de vijfde serie (die al aangekondigd is) ook volgen?