Verhalen van de straat

Via Trui kocht Mrs. T. laatst het boek ‘Verhalen van de straat’. Dit is een boek met 25 korte verhalen van 24 auteurs die zelf regelmatig op het internet publiceren.

Van de meesten van hen had Mrs. T. nog nooit gehoord, maar twee schrijvers worden al geruime tijd door Mrs. T. gevolgd. Trui schrijft op Truebluetrui en Letterbinding en Kaatje heeft zelfs een heus eigen domein! Trui schreef een rauw en confronterend stukje over een (bijna)verkrachtig van een vrouw die op200 meter na veilig thuis is. Kaatje schreef een autobiografisch stukje waar Mrs. T. erg van onder de indruk was.

Er staan echte juweeltjes in het boek, maar er zitten ook een aantal verhalen tussen die Mrs. T. dus echt niet begreep. Maar goed, het voordeel van korte verhalen is dan natuurlijk dat je zo’n verhaal best heel snel uit hebt! Mrs. T. heeft in ieder geval alle 25 verhalen met aandacht gelezen en genoten van het feit dat je als blogger dus gewoon zomaar in een boekje terecht kunt komen!

Mrs. T. is eigenlijk helemaal niet van de korte verhalen. Het enige boek met korte verhalen dat haar echt kon bekoren is een bundel verzameld werk van Roald Dahl. Dat boek staat vol met juweeltjes trouwens. Klik hier voor een klassieker!

Lees jij graag korte verhalen en zo ja, kun je Mrs. T. een verhaal/boek/ schrijver aanraden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *