De-Cisca-logt-1-jaar-supercadeautjesketting

Wat is het toch goed dat Cisca er is! Om haar éénjarige logbestaan te vieren bedacht ze een nieuwe cadeautjesketting. Dat die eerste actie een succes was, was al bekend, maar nummertje twee overtrof misschien wel ieders verwachting!

Deed ik met de vorige actie nog twee (1 en 2) keer mee (ik ben nu eenmaal gek op cadeautjes krijgen èn geven), nu beperkte ik me (en dat kostte wat moeite mensen ;-)) tot één keer reageren.

Ik mocht een cadeautje naar Novy sturen. In de envelop stopte ik een tijdschrift, een stenen hart, krasloten en een kaartje. De mentos heeft het niet gered tot de post. Sorry Novy, maar dat was de schuld van de meiden.

Begin deze week zat dan eindelijk het lang verwachte cadeautje van Nicole bij de post:

Voor Kleine Zus een kleurboekje (inmiddels al drie tekeningen prachtig ingekleurd en voorzien van glitterstenen), voor Grote Zus stickers en voor mij een mooie boekenlegger! Verder zat er een lief kaartje bij en een boek van bookcrossing.

Goh, wie logde daar laatst niet over, over bookcrossing? Volgens mij reageerde ik toen nog met de opmerking dat ik geen idee had hoe ik ooit tegen zo’n bookcrossingboek aan zou moeten lopen. Nou, simpel dus, gewoon via de actie van Cisca! Het betreffende boek is een ouder kinderboek en ik moet zeggen dat ik na één pagina al wist dat dit niet mijn soort boek is. Ik ga het dus niet lezen. Volgende week zal ik het wel ergens achterlaten. Of het moet zijn dat jij het graag wilt hebben. Laat het maar even weten, dan stuur ik het op.

Heb jij meegedaan aan de actie van Cisca? Heb je je cadeautje al ontvangen en wat heb je zelf verstuurd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *