Ditjes en datjes en een prangende vraag

Wat we vandaag allemaal deden? Nou, ik poetste -wie immer- het huis en (o)ma kwam lunchen. Daarna werd het echter een speciale zaterdagmiddag:

  • Want we vonden zomaar 300 vergeten euro’s. Ooit onder in een kast neergelegd en vergeten dat ze daar lagen. Da’s heel mooi als je wilt gaan shoppen.
  • Zo gingen wij gevieren naar de ‘stad’ (want stiekem zijn we gewoon een dorp).
  • Daar kochten we trouwringen.
  • Daar kochten we supermooie kleding voor de meisjes voor het grote feest.
  • Kochten we een trouwoutfit voor Mr. T.. Dat was nog niet zo heel moeilijk: hij had nog een nieuwe, nooit gedragen spijkerbroek en daar kochten we een leuke blouse bij (en oh ja, doe ´ns gek, een nieuwe riem’.
  • We keken ook een beetje rond voor kleding voor mijzelf. Zodat ik een beetje weet wat voor jurkjes Mr. T. leuk vindt. Ik ben van plan aanstaande donderdagmiddag voor mezelf, op mijn gemakkie, te gaan winkelen.
  • Kwam vriend W bij ons eten, maar omdat we altijd om de twee weken op zaterdag bij mijn ouders eten, kwam vriend W eigenlijk dus ook bij mijn ouders eten. Maar toen ik hem uitnodigde wist ik nog niet dat het de zaterdag was dat we eigenlijk bij mijn ouders eten dus toen vroeg ik aan mijn moeder of vriend W ook mocht komen eten en dat mocht want vriend W zorgt altijd voor onze (en haar) theaterkaartjes. Dus ging W uit uit eten zeg maar. Gesnapt?
  • Gingen we dus naar Gerard van Maasakkers. En dat was werkelijk waar fantastisch mooi. Ik kende dit keer maar vier nummers (nieuw CD nog niet gekocht en Gerard wil ook wel ‘ns z’n nieuwe repertoire zingen natuurlijk), maar alle andere nummers maakten diepe indruk op mij. Wat een prachtige muziek maakt Gerard samen met zijn vaste mannen.

En oh ja, in navolging van Cisca startte Ruthy ook een cadeautjesketting. En ik ontving afgelopen donderdag mijn cadeautjes! Erg leuk en origineel, bedankt Nanouk!

Ik wil dit inhoudvolle logje afsluiten met een prangende vraag: hoe zorg ik ervoor dat mijn kuitlange laarzen niet meer naar beneden zakken? Zó irritant, afzakkende laarzen, zeker als het de laarzen zijn die ik aan wil op mijn feestje! Iemand dé oplossing?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *