Vriendendag

Zoals hier al aangekondigd, waren Mr. T. en ik weer een keer aan de beurt om de vriendendag te organiseren. Samen met A gingen we gedrietjes aan de slag. En vandaag, de derde zaterdag van maart, is het dan zover.

Het valt nog niet mee om voor maximaal € 50,= een middag- en avond-programma te organiseren, maar uiteindelijk lukte het ons om voor € 44,95 per persoon iets in elkaar te knutselen.

Wat we zo meteen (vanaf 15.00 uur) gaan doen? Nou, het is weer helemaal anders dan anders. Gingen we de laatste keer dat ik mede-organisator was nog schilderen (en de keer daarvoor naar het museum en heel veel keren daarvoor koken en dat was hilarisch, te meer omdat een aantal van de vrienden toen nog thuis woonden en nog never nooit niet gekookt hadden, goh, wat doen wij dit toch al lang en wat hoop ik dat deze vriendendagen nog heel lang zullen blijven bestaan), dit keer gaan we ons te buiten aan wat binnengesport. Maar dat gaat natuurlijk niet zonder dat we eerst koffie met gebak tot ons nemen. Sporten op een lege maag gaat immers niet.

We stelden teams samen (dat was best handig, ieder stelletje was een team en dan hielden we nog twee vrouwen over die ook een team vormden. Het zogenaamde girlpowerrrrrteam) en die teams strijden vervolgens tegen elkaar. De prijs: twee zeer fraaie repen chocolade!

Welke sporten we gaan doen? Nou, allereerst paaltjesvoetbal, met als handicap dat de teamgenoten met de bovenarmen aan elkaar gebonden zijn. Vervolgens gaan we touwtrekken en als laatste basketbalgooien.

Het avondprogramma brengen we al gourmettend en bowlend door. Hiervoor hebben we een arrangement geregeld en de drank ‘afgekocht’.

Weet je wat het is, het is eigenlijk niet eens echt belangrijk wat we doen. Als we maar gewoon bij elkaar zijn, lekker bijkletsen en plezier maken. Dát is het allerbelangrijkste aan de vriendendag.

Ik ga in ieder geval genieten, net als de rest. Daar durf ik mijn vingers voor in een bowlingbal te steken!

Eén gedachte over “Vriendendag

Reacties zijn gesloten.