Captcha

Ik ben eigenlijk best een beetje pissed. En ik weet, er zijn heul veul ergere dingen op de wereld en op het weeweewee, maar ik ben toch een beetje niet blij. Wat is er aan de hand?

Nou, sinds een dag of tien heeft een of andere spamdinges mijn blog gevonden. Met als gevolg dat er dagelijks vele spamberichten op mijn weblog terecht komen. Die ik dan trouw weer allemaal verwijder, want ik wil zoiets niet.

Gelukkig heeft web streepje log best een heel goed spamfilter, want die spam komt niet op mijn blog, maar in de ‘spam-tab’ terecht. Maar ik kan daar dus heel erg slecht tegen!

Ik wil al dat soort vieze praat niet in mijn weblogbeheer zien, ik wil dat niet! Ik wil dat niet! Had ik al gezegd dat ik dat niet wil? Dus, vanaf vandaag zo’n CAPTCHA-ding. Hopelijk tijdelijk, want ook dit wil ik eigenlijk niet. Geen idee trouwens waar die letters voor staan: Captcha. Jij wel?

Op sommige blogs worden reacties gemodereerd. Dat lijkt me eerlijk gezegd ook niet echt heel handig. Dus, mocht je daar ervaring mee hebben, laat ‘ns weten die dan zijn wil je?

Ik ben trouwens ook best benieuwd of jij op jouw blog of mailbox veel last van spam hebt en zo ja, wat je daar dan tegen doet.