WK Contract

Hierbij verklaar ik ……………….., geboren op ………/………/……… woonachtig te ……………….., dat ik getrouw de volgende afspraken na zal komen tijdens het Wereld Kampioenschap Voetbal 2010 te Zuid-Afrika.


 1. Vanaf twee uur voor elke Nederlandse wedstrijd, tot minstens één uur na afloop van de wedstrijd zorg ik voor alle hapjes en drankjes voor mannelijke kijkers.
 2. Voor elke andere interessante wedstrijd (door de man aan te geven), geldt regel 1. ook.
 3. Ik zal nooit, maar dan ook écht nooit (ook niet bij een andere wedstrijd) voor het beeldscherm door lopen.
 4. Mochten er boodschappen gehaald moeten worden, dan haal ik die direct op verzoek van mannelijke kijkers.
 5. Tijdens een wedstrijd zal ik geen vragen stellen over buitenspel, namen van spelers of anderszins.
 6. Ik respecteer elke opmerking die naar mij wordt gemaakt, ook na een tegendoelpunt.
 7. Voor de wedstrijden van het Nederlands elftal versier ik de huiskamer met veel oranje toestanden. Na de wedstrijd breng ik de huiskamer weer terug in de oorspronkelijke staat.
 8. Alle drankwaren staan ruim van te voren in de koelkast, zodat ze op de perfecte temperatuur zijn tijdens het nuttigen.
 9. Tijdens wedstrijden van het Nederlands elftal wordt door mij minimaal twee keer een bittergarnituur verzorgd. Uiteraard verzorg ik ook tijdig de chips en borrelnoten.
 10. In geen enkele vorm zal ik mannelijke kijkers tegenspreken, algemene vragen stellen of überhaupt ergens over discussiëren.
 11. Ik respecteer alle mannelijke kijkers in huis en doe wat zij mij opdragen.
 12. Ik voer deze opdrachten naar eer en geweten uit. Kritiek of op- en aanmerkingen neem ik serieus en zal ik gebruiken om mijzelf te verbeteren in de dienstverlening naar mannelijke kijkers.
 13. Als mij op welk gewenst moment dan ook wordt verzocht om het huis even te verlaten, zal ik dat terstond doen.
 14. Ik zal netjes gekleed en met een verzorgd uiterlijk mannelijke kijkers op de wedstrijdavond voorzien van hun natjes en droogjes.
 15. Voor en na de rust en na de wedstrijd zal ik ervoor zorgen dat het toilet fris en schoon gemaakt wordt. Ik zal zeker niet zeuren als men naast de pot heeft geplast.
 16. Bij een nederlaag zal ik mijn partner troosten op de door hem gewenste manier. Als hij geen behoefte heeft aan troost, dan respecteer ik dat eveneens.
 17. De ochtend na de wedstrijd zal ik de krant ongelezen op tafel neerleggen met een glas water en een vers gezet kopje koffie.
 18. In het geval dat het Nederlands elftal wereldkampioen wordt dan zal ik niets doen om de feestvreugde te verstoren. Ik verplicht mij om de feestweek die volgt uit een kampioenschap positief ingesteld te volgen en bij te dragen aan versnaperingen en drank.
 19. In het geval dat de voetbalpoule gewonnen wordt, dan maak ik geen aanspraak op het prijzengeld.

Aldus overeengekomen te ……………….. op ………………….

Voor akkoord: ……………….. (handtekening vrouw)

Voor akkoord: ……………….. (handtekening man)