Hoge Hakken Les

Ik ben wel van de hoge hakken. Hakken van een centimer of 6 tot 8, zo draag ik ze graag. Dan lijk ik met mijn 164 centimeter schoon aan de haak tenminste nog een beetje ‘groot’. In maart kreeg ik van de podotherapeutmevrouw zooltjes voor in mijn schoenen. Ik had namelijk last van pijn. Aan mijn voeten. Veel pijn zelfs. Dat was niet leuk. En ik moest nog gaan trouwen (ik vind het zo leuk om regelmatig een linkje naar mijn trouwdag te kunnen plaatsen!) ook en dansen en feesten. Help dus. Podotherapeutmevrouw to the rescue en zij maakte ze: de Zooltjes. Die hun werk meer dan goed deden. Want de pijn ging weg (en ik kon de hele trouwdag op mijn hoge hakken lopen (en dansen en feesten) zonder een centje pijn) en blijft weg (afkloppen)!!!

Helaas passen die zooltjes niet in de meeste van mijn ‘hoge hakken schoenen/laarzen’, dus ik ga naar het werk vaak ‘verantwoorde-zool-loos’ (of ik stop die zooltjes in mijn zwarte laarzen met circa 3 centimeter hak, want daar passen ze wel in, maar ja, laarzen aan met 30°C (of zelfs maar 22°C) is ook zo wat. Dus.) Hopelijk blijft de pijn voortaan  weg en kan ik gewoon op mijn hoge hakken blijven lopen.

Vertel, zou jij iets hebben aan een ‘hoge hakken cursus’ of loop je zo op hoge hakken weg?