Romantic Luxury Tent

Mr. T. en ik gaan dit weekend gruwelijk romantisch zitten wezen in onze romantic luxury tent. Want dat hoort blijkbaar in zo’n tent: romantisch zitten te zijn. Ik weet niet of ik zo goed ben in romantiek, maar dat zal blijken. ;-)

Heerlijk zo’n cadeau. Wat is trouwen toch leuk! En weten jullie wel dat wij morgen al drie hele maanden getrouwd zijn! Stoer!!!

De meiden gaan een nachtje naar mijn broer en zijn vriendin en ze gaan een nachtje bij opa en oma logeren. Als klap op de vuurpijl gaan zij op zondag ook nog een superleuk uitje maken, maar dat is nog een geheimpje!

Oh ja, vriendelijk verzoek aan jullie allemaal om niet te veel logjes te plaatsen dit weekend, want dan heb ik het zondagavond meteen weer zo druk met bloggen als ik terugkom en dat is zo verschrikkelijk niet-romantisch!