Romantiek ten top

Ons romantische weekendje was geweldig! Wat we allemaal deden: we wandelden in Kampen, ontdekten het ‘kamperen’ in Holten (want een dergelijke luxe ingerichte tent, kun je eigenlijk geen kamperen noemen natuurlijk), aten heerlijk (lunches, diners, ontbijtjes, taart, snoepjes en ijs), deden een potje scrabble (ik won!), deden een potje midgetgolf (ik won!), gingen twee keer samen in bad (hoe romantisch is dat?), aten in de regen een sinaasappel, fietsen heel veel kilometers (in Holten en in Nijmegen), ontwikkelden daardoor enige zadelpijn, gedachten dappere mensen, lazen boeken, puzzelden wat, sliepen heerlijk (supergoed bed en dát in een tent!), hadden het op zaterdagavond nog best koud, bezochten een prachtige theetuin, hadden fijne gesprekken, misten de meiden (maar niet overdreven veel), bezochten nog even het culturele festival in onze woonplaats, verbrandden lelijk in de zon, genoten en kwamen uiteindelijk weer veilig thuis.

Onze meiden genoten ook. Zij werden verzorgd door opa, oma, oom en tante. Als klap op de vuurpijl gingen ze op zondag ook nog naar Toverland! Hoe groot kan een verrassing zijn?

‘Het allermooiste van op vakantie gaan is het thuiskomen’, zegt mijn moeder altijd. En zo is het maar net, we zijn weer allemaal lekker daar waar we horen te zijn. Een heleboel ervaringen en mooie herinneringen rijker.

Alleen beetje boel jammer dat ik jullie gisteren niet al deelgenoot kon maken van mijn superweekend (al geloof ik dat jullie mij niet echt gemist hebben?) omdat er een inlogtoestandprobleem was met web streepje log (waar blijkbaar alleen Ziggo-klanten last van hadden). Maar goed, dat probleem is inmiddels gefixed, hopelijk voor eeuwig!