Bloggen verrijkt het leven

Kijk, dat bloggen hartstikke leuk en verslavend is, dat weet ik als geen ander. Ik vind het heerlijk om de verhalen van anderen te lezen, mee te leven, een geintje te maken, me te verbazen, mezelf te herkennen en te leren van wat andere schrijven. Ook het feit dat hier zo veel mensen komen kijken vind ik erg leuk en ik heb het gevoel dat ik het ook in real life met de meesten goed zou kunnen vinden. Cisca schreef het ooit zo mooi: bloggen verrijkt het leven. Dat bloggen dan ook nog letterlijk (of moet ik hier nu figuurlijk gebruiken, gats ik weet dat nooit) het leven verrijkt valt hieronder te lezen.

Een tijdje geleden liet Ellen op haar blog weten dat ze een tegoedbon van een kinderkledingwinkel had liggen. Haar kinderen zijn inmiddels te oud voor het assortiment van die winkel en dus maakte ze twee van haar lezers blij: we mochten een bestelling doorgeven.

Afgelopen woensdag arriveerden de pakjes. De meiden waren helemaal blij en de kleding staat allemaal superleuk. En alles past nog ook. Stoer hoor, kleding helemaal uit Zwitersland!

Lieve Ellen, hartelijk dank voor dit mooie gebaar en namens de meiden een heel dikke knuffel.

Wat ook al zo leuk is: een tijdje geleden liet Jeanet weten dat ze gratis toegangskaartjes voor Plopsaland Coo had. Nou moet ik zeggen dat ik bij het woord ‘Plopsa’ een beetje de rillingen krijg, maar wat gegoogle maakte duidelijk dat Plopsaland Coo niet meer of minder is dan het pretparkje bij de watervallen van Coo.

En laten wij nou toch naar Maastricht op vakantie gaan. En laten wij dan toch al het idee hebben gehad om in ieder geval een dagje naar de Ardennen te gaan. Tel één bij één bij elkaar op en wat krijg je dan? Die gratis toegangs-kaartjes liggen nu hier in huize Triltaal klaar om ons in augustus een mooie dag te bezorgen. Jeanet, bedankt!!!

Oh ja, wat ook al zo leuk is, ik ga twee collegabloggers ontmoeten! Op 31 juli aanstaande zullen Wondelgijn, diezelfde Ellen van hierboven en ik elkaar ontmoeten. Hoe stoer is dat??? Ellen komt er zelfs speciaal voor uit Zwitersland (of is dat wat overdreven?). We gaan eten bij een superpopulair (Wondelgijn heeft zo haar connecties, want normaliter moet je maanden van tevoren reserveren bij het restaurant waar we heen gaan) tapasrestaurant en ik heb er verschrikkelijk veel zin in.

Wat ook nog op de agenda staat? Een heuse high tea met een grote groep bloggende dames. Na de supergeslaagde meeting van vorig jaar doen we het dit jaar nog ‘ns dunnetjes over (en dan zonder de kids en de mannen). Het wordt vast heel erg gezellig die 12de september en een dank je wel voor Cat is op z’n plaats want zij regelde dat maar mooi allemaal.

Ja, er is maar een conclusie mogelijk: bloggen verrijkt het leven.