76 minuten?

Ik kan me dus helemaal niets voorstellen bij onderstaand bericht. Dat komt natuurlijk ook omdat ik ‘s ochtends mijn hoofd onder de kraan houd, wat mouse in mijn haren kneed en het haar vervolgens aan de lucht laat drogen. Als het droog is, dan wapper ik wat met mijn vingers door mijn haar en zit het prima (tenminste, ik vind het prima). Mijn kleding leg ik vaak ‘s avonds al klaar, dus dat kost ook geen tijd.

Er is wel verschil in kleding op werkdagen en niet-werkdagen. Op mijn werkdagen is mijn kleding netter en zijn de hakken altijd hoog. Op niet-werkdagen loop ik vaker op platte schoenen en doe ik dat ene simpele zwarte, maar een beetje verschoten, shirtje of die suffe, maar oh zo fijne, spijkerbroek wél aan.

En make-up? Dat gebruikte ik als tiener maar heel lang geleden ben ik daarmee gestopt.

Kortom: ‘s ochtends 76 minuten voor de spiegel? Daar kan ik me helemaal niets bij voorstellen. Dat kan toch niet? Of wel?

Vertel: hoe lang duurt bij jou ‘s ochtends de hele riedel van wassen, haren doen, opmaken, kleden en zo en is er echt verschil in tijd tussen een maandag en een vrijdag?