Penoza

Ha, gisteren een logje over Kinderen voor Kinderen en vandaag weer een over televisie. Het lijkt wel alsof ik heel veel tv kijk. Nou, dat klopt niet bepaald. Wat kijk ik dan eigenlijk: regelmatig Jeugdjournaal (het grote menschen journaal heb ik al lang geleden afgezworen en dat bevalt mij prima) en op dit moment iedere dinsdag Desperate Housewifes. En af en toe een (Nederlandse) serie zoals Penoza. En hoera Penoza krijgt een vervolg!!!

Mr. T. en ik hebben een achttal zondagavonden genoten van deze retespannende serie. Hij zat goed in elkaar en bleef tot het einde toe verrassend. We vonden het heel jammer dat vorige week zondag de laatste aflevering op televisie was. Want wat is er nou leuker dan samen een tv-serie volgen terwijl je mannelijke gezelschap tegelijkertijd je voeten maseert? Weinig toch?!

Jeu, Penoza krijgt een vervolg!

Vanavond komt er een nieuwe (vierdelige) serie op televisie: Bellicher: de macht van meneer Miller. Ik denk dat we daar ook maar ‘ns een poging aan gaan wagen. En als dat dan weer klaar is, dan is het tijd voor ander vertier:Boer zoekt vrouw want dat is toch wel ècht ons tv-momentje.

Heb jij Penoza gevolgd? Wat vond je ervan? Wat vind je over het algemeen van Nederlandse series (Vuurzee, Stellenbosch, De Kroon om maar wat te noemen)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *