Eindelijk!!!

Eindelijk, eindelijk, eindelijk heb ik dan vijf dagen achter elkaar 100% gescoord. Eindelijk een week met onderaan gewoon helemaal 100%. Daar heb ik dus zo’n 10 maanden over gedaan! Is dat heel erg slecht???

Ik vind het af en toe nog vies tegenvallen dat Beter Spellen. Ik ga vaak de vaut in met wel/geen verbindingsstreepjes en hoofdlettergebruik. En op de een of andere manier lijk ik ook niet echt te leren van de gemaakte vauten want ik doe die opgaven heel consequent vaut.

Soms haal ik bedroevend slechte resultaten zoals hieronder in week 42 en 43 (al was ik dan ook toen weer best heel consequent door in beide weken een eindscore van 65% te halen).

Ik weet dat mijn moeder zich een tijdje geleden ook heeft ingeschreven bijBeetje Spellen. Ze haalt daar goed resultaten vermeldt ze trots. ;-)

Inmiddels doe ik trouwens ook mee met Beter Rekenen. Zoals al bekend op de basisschool, is rekenen niet mijn sterkste kant. ;-) En oh ja, ik doe ook nog mee met Rekenbeter. Wie weet gaat dat stug oefenen van sommen ooit nog helpen.

Volgens mij zijn er toen ik dat eerste logje plaatste best veel mensen mee gaan doen met Beter Spellen. Ik vraag me af of zij dat nog steeds doen en hoe zij gemiddeld scoren.

Dus, doe je (nog) mee, laat even weten hoe het je vergaat. En als je niet meedoet, schrijf jezelf dan in, want het is hartstikke leuk!