Claudia de Breij

Gisteren gingen Mr. T. en ik voor de derde keer naar Claudia de Breij. We gingen zelfs voor de tweede keer naar ‘Hete vrede‘. Dat wat ik toen schreef geldt nog steeds. Sterker; het geldt nog veel meer. Wat een ongeloof goede, indrukwekkende, confronterende, humorvolle show.

Het liedje hieronder hoorden we op 12 februari 2010 voor het eerst. Allebei waren we er ontzettend van onder de indruk en we vonden het zelfs zo treffend dat we het draaiden tijdens de voltrekking van ons huwelijk afgelopen april. Dit liedje was ook wel een extra reden voor ons om daadwerkelijk nog een keer naar de voorstelling te gaan. Gewoon, om het nog ‘ns te horen, om te ervaren of het nog steeds zo’n impact op ons heeft. Gek hoor, één keer een liedje horen en er helemaal door geraakt worden. Ze start er de voorstelling mee en het kippenvel stond huizenhoog op mijn armen en de rillingen door mijn lijf. Dit liedje raakt me tot in het diepst van mijn wezen.

De Breij treedt nog een heleboel keer op met deze show. Als je ook maar enigszins de kans hebt, moet je haar gaan zien. Echt, je zult er geen spijt van krijgen (en mocht je er wel spijt van krijgen, dan kom je maar hier verhaal halen, lijkt me nog gezellig ook). Voor de speellijst: klikkerdeklik!

Enne, als je de kaartjes nog dit jaar koopt, betaal je maar 6% BTW. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *