New Kids en andere rare kostgangers

Het zal wel aan mij liggen, maar ik begreep het niet hoor: dat ongelooflijke enthousiasme over New Kids. Ik begrijp het nu nog minder, er is zelfs een film gemaakt van die rare gasten! Klik hier maar even voor de trailer (als je het tenminste wilt zien).

Normaal gesproken ben ik er best trots op een Brabantse te zijn, maar nu heb ik toch wel enige last van plaatsvervangende schaamte. Die film: die heeft inmiddels een ongelooflijk aantal bezoekers getrokken in het openingsweekend. Gekke wereld!!!

Ik vind het maar vreemd hoor. Want naast New Kids hebben we de afgelopen tijd ook kunnen genieten van ‘Oh oh Cherso‘. En dat programma is natuurlijk nummer zoveel in een reeks van ongelooflijk trailertrashachtig vermaak. Het gekke, vind ik dan, het wordt nog gekeken ook! Het wordt zelfs heel goed bekeken. Ik vraag me dan af: waarom kijken mensen dat? Willen ze stiekem ook zo zijn, zijn ze al gewoon zo of hebben ze gewoon zin in een half uurtje gruwelijk ongegeneerd lachen om de domme fratsen van een aantal mensen die zich blijkbaar nergens voor schamen? En hoe zou dat dan voelen: als je overal lak aan hebt, lekker egocentrisch je eigen gang gaat, als het woord gêne niet in je woordenboek voorkomt? Misschien leeft dat wel heel relaxed eigenlijk.

Laatst zat Mr. T. nog wat te zappen voordat ie naar bed zou gaan. Zo belandde hij bij PowNews, ook al zo’n vaag iets. PowNews schrijft op haar website:

Toonzetting: rauw, provocerend, dwars, intelligent en ongecensureerd. PowNews moet emotie oproepen. Je loopt ermee weg, of je haalt je neus ervoor op. Een middenweg bestaat niet. PowNews is niet politiek correct en zal minimaal eens per week stof moeten doen opwaaien. … PowNews is onvoorspelbaar en dus gevaarlijk voor iedereen.

Brrr, ik vind het naar hoor. Ik ben echt geen zeikerd (hoop ik) en ben gezond kritisch (denk ik). Maar waar ik echt niet van houd is van bewust willen shockeren. Ik vind dat eerlijk gezegd ook een beetje het manco waaraan onze maatschappij op dit moment lijdt. Alles mag/moet maar gezegd kunnen worden. Daar ben ik het dus totaal niet mee eens. Fatsoenlijk met elkaar en je omgeving omgaan, dat vind ik erg belangrijk.

Of misschien heb ik wel gewoon geen gevoel voor humor, dat kan natuurlijk ook. :-S

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *