Het kantwerkstertje

 

Gossiemikkie, dat zijn toch leuke dingen om ergens boven op zolder te hebben liggen. Ik ben echter bang dat hetgeen bij ons boven op zolder ligt weinig centen op zal brengen. Al liggen er wel een aantal mooie oude heiligenbeelden trouwens. Helaas allemaal met beschadigingen.

Ik vind ‘Tussen kunst & Kitsch‘ altijd een leuk programma, maar meestal vergeet ik het te kijken. Dus dacht ik, als ik dit logje nu als een soort van reminder plaats (zo gemakkelijk, dat vooraf ingeven wanneer een logje gepubliceerd kan worden), dan komt het vast en zeker helemaal goed. Want ik wil natuurlijk wel weten hoeveel dat schilderij op gaat brengen!

Dus: kijken morgen, 20.30 uur, Nederland 1!

Hahaha, en dan gisteren nog beweren dat ik zo weinig televisie kijk. Dat gelooft nu natuurlijk niemand meer ;-)