Een nieuwe lente, een nieuw geluid

Mensen, jullie begrijpen dat Trix zwaar chagrijnig wordt als komende tijd de zaken niet goed geregeld worden. Ze heeft ons zes weken de tijd gegeven om alles in orde te maken en dat betekent dat we een behoorlijk krappe planning hebben. We zullen alles op alles moeten zetten om de zaken te regelen, maar het moet te doen zijn.

Voor jullie liggen de verschillende draaiboeken. Willem, jij zorgt er voor dat het vervoer en de beveiliging geregeld wordt. De adjudant-generaal wil jou hier morgenmiddag al over spreken. Vergeet niet de training van de paarden in te plannen. Zorg er ook voor dat het wagenpark tiptop in orde is om de gasten te vervoeren.

Hanneke, ik wil jou vragen om met Van den Crommenacker contact op te nemen om de verschillende garderobes door te nemen. Max en Lex hebben aangegeven een passessie komende week op prijs te stellen. Trix heeft dan geen tijd, we moeten even bekijken wanneer dat ingepland kan worden.

Verder wil ik dat Cat en Inge de gastenlijst opstellen en een conceptannonce maken. We zullen die maandag aan de grootmeester geven ter correctie. Richtsje, jij bent verantwoordelijk voor de totale catering, Yvonn voor de verschillende locaties. Cornelis, het is jouw taak om er voor te zorgen dat Van der Vorst en Van der Linden zich gedeisd houden. We willen pertinent niet dat er in deze fase geruchten op gang komen.

Trix neemt zelf contact op met Mark om te bespreken hoe we het nieuws naar buiten gaan brengen. De planning is om dat op de eerste dag van de lente te doen om vervolgens vier weken later de troonswisseling te hebben.

Birgit, ik wil dat je de notulen vandaag uitwerkt en verspreidt. Zoals gezegd, het is krap, maar mogelijk! Aan het werk!!!


Plato plaatst in rap tempo schrijfopdrachten. Tja, dat kan ik niet bijbenen hoor. Vandaar dat ik er maar twee combineerde. De WE-300 met als thema ‘aantekenen’ en de Invalshoek met als thema’s ‘lente’ en ‘zwaar chagrijnig’.

De andere bijdragen ook lezen? Klikkerdeklik en Klikkerdeklik!