Tour d’amour

Aan: Elsbeth73@hotmail.com

Verzonden: dinsdag 15 februari 2011, 01.13 uur

Van: Lizaaatje@live.nl

Onderwerp: Paris!!!

 

Hoi Elsbeth,

Ik ben weer thuis en ik heb je zoveel te vertellen!!! We hebben het zo geweldig gehad, zo fantastisch! Ik kan me niet herinneren ooit zo verschrikkelijk genoten te hebben van een paar daagjes weg.

We verbleven in een prachtig hotel en onze kamer was geweldig. Een bed, joh, een bed, geweldig. En een fantastische badkamer met een bubbelbad waar je U tegen zegt. Het was huge, mega gewoon. Dat bad hebben we meteen na binnenkomst maar ‘ns ontkwuisterd. Oh la la, ik wist niet dat je zoveel dingen kon doen in een bubbelbad, ik ga er bijna van blozen als ik er weer aan denk. Er ging werkelijk een wereld voor me open. ;-)

Wow, wat is Parijs toch romantisch en wat boften we met het weer! We flaneerden langs de Seine, shopten in Village Saint-Paul (daar móeten wij echt een keer samen naar toe, zo gaaf), zaten op de trappen van Montparnasse, dronken heerlijke koffie bij Café de la Paix. Op zondagavond aten we het meest verrukkelijke wat ik ooit gegeten heb bij La Tour d’Argent. Wat een ambiance, zo veel klasse.

Maar het allergeweldigste was natuurlijk zijn huwelijksaanzoek in de Eiffeltoren. Ik stuiter nog steeds van het geluksgevoel dat door me heen ging toen hij me vroeg. Ik had er op gehoopt, maar het eigenlijk nog niet verwacht. We zijn tenslotte nog niet zo lang bij elkaar. Oh, wat was het romantisch! En oh, wat ben ik gelukkig.

Heb je al een nieuwe mobiel? Ik vind het zo niet leuk dat ik je niet kan bereiken. Ik weet niet eens of je het nieuws al via via gehoord hebt. Je zit dan wel ergens in de outback, maar het zou zo maar kunnen dat je er al van gehoord hebt. Ik hoop het niet, dat dit mailtje je als eerste bereikt!

Gisterenavond werd het aanzoek al uitgebreid besproken in RTL Boulevard. Dat vind ik dan wel jammer hoor, dat het meteen zo publiek is allemaal. Maar goed, dat schijnt er nu eenmaal bij te horen.

Nog drie weken en dan ben je eindelijk weer terug. Ik mis je! Wat zullen wij elkaar veel te vertellen hebben. Sorry dat dit mailtje alleen maar over mezelf gaat, maar voor één keer mag dat best nietwaar? ik ben doodop en gruwelijk gelukkig! We kletsen snel bij.

Kusssssssssssss, Liza

PS1. Wil je mijn getuige zijn???? Zeg ja, zeg ja, zeg JAAAAAAAAAAAAAA!

PS2. Je zult Emma niet herkennen als je haar ziet, ze is zo gegroeid!


Plato gaf ons een nieuwe opdracht. Bedenk een stukje over het woord ‘ontkwuisteren’ en doe dat zo dat voor de lezer duidelijk is wat je ermee bedoelt. Hopelijk ben ik daarin geslaagd?

De andere bijdragen ook lezen? Klikkerdeklik.