Nieuwe bril

Ik heb Annemarie ook dit keer weer bereid gevondenmijn nieuwe bril te showen. Wel een beetje jammer dat ik de snoet van Annemarie niet echt meer schoon krijg. Kleine Zus is enigszins minder zuinig op haar spulletjes dan Grote Zus. ;-)

Tada!!!!

Dat is ‘m geworden. Hij is wat groter dan de vorige en de pootjes zijn breder. Daar moet ik wel even aan wennen zeg. Het montuur lijkt hier zwart, maar is het niet. Het is eigenlijk een beetje een raar montuur. Afhankelijk van hoe ik mijn hoofd houd en het licht er op valt (of net andersom) heeft het een kleur. Eigenlijk best heel hip!

En wat vinden jullie van mijn zonnebril? Isn’t it huge? Nou, die zet je dus gewoon over je bril heen op, schijnt helemaal hot te zijn en wordt blijkbaar ontzettend veel verkocht (of ik heb me weer gruwelijk beet laten nemen, dat kan natuurlijk ook). Maar goed, alles beter dan dat klepje nietwaar?

Gisterenmiddag reed ik met Grote Zus en een vriendin naar die grote blauw met gele winkel. Met mijn kekke zonnebril op. Gossie, wat een verschil is dat in vergelijking met zo’n kleintje. En dan verschil in positieve zin!

Zo, ik kan er weer tegen de komende vier (?) jaar!