Typetest

Eén keer in de zoveel tijd wil Mrs. T. weten hoe het zit met haar typevaardigheid en -snelheid.

Mrs. T. heeft een verleden als secretaresse, managementassistent, officemanager, Mrs. T. is een kantoorjunkie. Mrs. T. is een dienstverlenend type, Mrs. T. vindt het leuk een baas vooruit te helpen, zodat deze baasmeneer of -mevrouw zich bezig kan houden met het managen van de tent, zonder dat hij/zij omkijken heeft naar ‘onbelangrijke’ zaken. Mrs. T. was dus pro-actief zoals dat zo mooi heet.

Mrs. T. kan goed typen, dat heet: Mrs. T. kan snel typen, Mrs. T. kan zeker niet vautloos typen. Maar … Mrs. T. voelt het als ze vautjes typt, Mrs. T. weet dan de backspace-knop feilloos te vinden en corrigeert dus heel snel haar vauten. Het lijkt dan dus alsof ze heel snel (klopt) en vautloos (klopt dus niet) kan typen.

De laatste keer dat ik bij Randstad de typetest deed haalde ik een score van 367 (en dan schijn je een natuurtalent te zijn en ook nog eens een typewonder, toe maar …).

Mrs. T.’s nauwkeurigheid was 0,99. En da’s ook erg goed. Mrs. T. is dus best een beetje trots op zichzelf.

En jij, hoe type jij? Met 2 vingers, 5, 10 of misschien wel …

En type jij foutloos of vautloos?

Oh ja, wil je de typetest doen, klik dan op de link. [url]http://www.randstad.nl/content/download/randstad/typetest.swf[/url]]]></tekst>