Feestweekend

Potjeverdikkeme, wat heb ik een toch een mooi en druk weekend dit weekend.

Hadden we afgelopen vrijdag het vormsel van Grote Zus (prima verlopen en een heel blije Grote Zus die een heus mobieltje kreeg), gisteren ging ik helemaal naar Utrecht. Dat deed ik op een dappere manier, namelijk met de bus en met de trein. Da’s voor mij best heel stoer hoor, zeker gezien het feit dat ik tot op heden in mijn leven amper 10x met de trein gereisd heb. Gelukkig was daar Gwennie om mij te ondersteunen bij de treinreis.

Waarom ik naar Utrecht ging? Nou, daar vond namelijk een kleine ende knusse blogmeeting plaats. Zouden we in eerste instantie met z’n viertjes (Wendy, Gwennie, Door en ik) gaan shoppen (al had niemand geld dus hoe dat dan zit met dat shoppen?) en gaan eten, uiteindelijk schoof ook Nicole nog aan. Ik heb al verschillende blogmeetings gehad en ze waren allemaal hartstikke gaaf, maar zo’n klein gezelschap, dat is toch wel echt mijn ding. In petit comité kom je, vind ik, tot interessante en diepgaande(re) gesprekken. Ik vind het bijzonder dat er zo’n mooie klik is tussen ons, dat er waarachtige gesprekken gevoerd worden, dat er ruimte is om jezelf te zijn. Het is mooi dat het weeweewee dat teweeg brengt. Ik heb er gewoon ontzettend van genoten, lekker gedronken (zelfs op dat alcoholvrije terras waar een aantal van ons van de nood een deugd maakten door verse sinaasappelsap te nemen: hadden we meteen de nodige vitamientjes binnen) en gegeten  (ook erg leuke bediening!) en wat mij betreft is het zeker voor herhaling vatbaar.

En dan vandaag, vandaag viert Kleine Zus haar grote-mensen-feest. Het meisje wordt dinsdag al weer zes jaar! Zes jaar, wat vliegt de tijd. Ik geniet zo van haar klein zijn, van haar klaterende lach, van haar fratsen, haar nukken, haar zijn, haar wezen!

Het meisje heeft ons geïnstrueerd: ze wil graag door ons drietjes wakker gezongen worden en dan haar cadeautjes op bed overhandigd krijgen. Dat betekent geen uitslaapzondag voor mij vandaag! :-(