Cadeautjes

Ruthy plaatste een tijdje geleden een cadeautjesketting. Nou, natuurlijk deed ik daar aan mee, want ik hartje post en ik hartje cadeautjes.

Al weer een dikke week geleden ontving ik mijn pakje. Net als de vorige keer had de tante van Ruthy de eer om voor mij iets uit te zoeken. En dat deed zij vol overtuiging. Men, kregen wij daar even een groot pakket thuisgestuurd!

De meiden stonden om me heen te stuiteren en bewonderden alle cadeautjes. Grote Zus wilde heel, heel, heel graag het beplakte notitieboekje en schrijft daarin nu allerlei belangrijke dingen en schetst erin haar schetsen. Verder genoten wij van de chocolademelk, hangen de prenten inmiddels in het trapgat en gaan we vast en zeker deze zomer naar Slagharen (er zaten zo maar 4 vrijkaartjes bij!). Heel, heel, heel hartelijk dank Nouki.

Mijn cadeautje moest helemaal naar Denemarken. Ik moet zeggen dat ik al niet meer helemaal weet wat ik er in gestopt heb (volgens mij het boekenweekgeschenk, een paar armbandjes en chocolade???). Ben alleen bang dat mijn pakje wel een beetje schril afsteekt bij het pakket van Nouki. :-(