Laatbloeier

Smeerde ik me vroeger als puber helemaal onder de make-up, sinds een jaar of 20 ben ik compleet naturel. Zo naturel zelfs dat ik helemaal niets aan crèmes en dat soort zaken gebruikte. Oh nee, dat jok ik. Ik nam wel elke week (als ik eraan dacht) een maskertje. Tja, vrij vette huid en nog steeds regelmatig puistjes is gewoon niet tof.

Ik was daar niet zo mee bezig, met dat gesmeer en zo. Ja, je leest het goed: was. Want sinds ik bij de Jumbo (want die vieren altijd feest als er weer een nieuwe winkel geopend wordt) een gratis Dove-pakket kreeg smeer ik mezelf 1x per week (je moet tenslotte niet overdrijven) in met bodylotion.

Ook gebruik ik sinds een aantal maanden een soort van antirimpelcrème (deze) en dat vind ik best lekker. Vergat ik hem (haar?) de eerste tijd bijna dagelijks, nu is dat teruggebracht tot 2 of 3 keer per week vergeten. (Ik zocht dat potje dus op internet en lees nu dat ik het eigenlijk ook ‘s avonds op moet doen, waarom heet het dan een dagcrème?). Of het effect heeft? Nou, die fronsrimpel wordt er heus niet kleiner van. Dus da’s een beetje boel jammer.

Ook pas vrij recent ontdekt: scrubzout. Het potje stond hier al bijna een jaar te staan, totdat ik dacht: toch maar ‘ns proberen. Gossie, da’s helemaal niet verkeerd en daar wordt je huid dus echt superzacht van. Lekker, die houd ik er in.

Net zoals ik die schoonheidsspecialiste er ook maar in houdt want dat is toch ook wel lekker zo eens in de zes weken.

Jawel mensen, het wordt nog wel ooit wat met mij. Qua huidverzorging en zo. Denk ik. Wel raar dat ik er eerst dik 40 voor moest worden. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *