MSN en Hyves

Sinds twee weken mag Grote Zus van mij op MSN en sinds een week heeft ze een heus hyves-account. Daarmee was ze (hoogstwaarschijnlijk) de laatste van haar oude klas die zich op deze sociale netwerkpaden begaf. Maar ik vond het meer dan vroeg genoeg. Ze is nog maar 11 tenslotte.

In ieder geval: ze is er hartstikke blij mee en heeft al heel wat ge-MSN’t en had -gisteren- al 62 vrienden op hyves.

‘Ik ga alleen maar mensen toevoegen als vriend die ik echt ken,’ zegt ze. Dat lijkt me heel verstandig lieve schat. En oude mensen (lees: van onze leeftijd), die gaat ze ook niet toevoegen. Ook dat lijkt me heel¬†verstandig. ;-)¬†Inmiddels heeft ze op hyves ook ‘Landleven’ ontdekt en ze is fanatiek met haar eigen boerderijtje bezig.

Een paar jaar geleden begon Grote Zus, gestimuleerd door school, een soort van blog. Ik vond het leuk om haar schrijfseltjes te lezen, maar helaas is het op haar site nu al een dik jaar heel erg stil. Jammer!

Hoe zit het met jouw kinderen? Al hyves-accounts en/of MSN en hoe oud waren ze toen ze er mee mochten beginnen?