Terug van vakantie

En toen waren wij weer terug van vakantie. Maar stond er hier elke dag gewoon een logje. Want dat is verstandig zegt men. Of beter: het is in ieder geval verstandig om niet op je blog aan te kondigen dat je op vakantie gaat. Dus dan zal het nog wel veel verstandiger zijn om elke dag een logje te plaatsen (en dat doet web-log gewoon automatisch hoor), want dan lijkt het zelfs alsof je helegaar niet op vakantie bent.

Enfin: wij waren op vakantie. Wel vijf hele dagen lang. In Bunnik of all places. Maar in Bunnik was het tof. En gezellig en we deden fijne dingen.

Daarover later meer want vandaag vieren we de 25-jarige bruiloft van mijn schoonzus en zwager. Omdat zij hun feestje thuis vieren is er geen eindtijd wat het feest betreft. Wat doet vermoeden dat het een latertje gaat worden. Wij planten daarom onze tent daar in de wei en ontbijten morgenochtend tussen de koeienvlaaien. Of in de boerderijkeuken, dat staat me beter aan.

Gossie, heb ik hier nu toch echt neer gezet dat wij vannacht niet thuis zijn? Domdomdom! ;-)