Home sweet home (5)

Ha, nog meer foto’s uit de oude doos. Foto’s van mijn appartementje waar ik van mei 1993 tot en met april 1996 woonde.

Na mijn scheiding van ex (of beter: de scheiding was nog niet rond, maar het huis al wel verkocht) vond ik een huurappartementje. Ik heb daarvoor de verhurende makelaar zo ernstig gestalkt dat die wellicht dacht: laat ik dat appartement maar snel aan die dame verhuren, dan ben ik van dat gezeur af. ;-)

Anyway: ik was er blij mee. Heel erg blij. Dat de kleur groen waarin de balken en zo geschilderd waren niet echt mijn smaak waren, maakte niet eens uit. Ik had een huisje! Helemaal voor mezelf!!! De vloerbedekking heb ik ook gewoon laten liggen. 

 

Het appartementje had twee verdiepingen. Op de benedenverdieping had ik de woonkamer, het keukentje, de badkamer, de hal en het balkon. Op de bovenverdieping (een vide) daar stond mijn bed. De vide was te bereiken via een ingenieus en gevaarlijk steil trapje.

Oh, zie toch dat mintgroen. Gruwel. De eettafel en -stoelen zijn van Ikea. Die stoelen: die zaten ontzettend lekker!

 

Het slaapgedeelte: de kast kwam van Ikea, net als het bed, het beddengoed en het kledingrek. 

Uiteindelijk heb ik exact drie jaar in dit appartementje gewoond en dat was precies goed. Vanuit hier ben ik samen gaan wonen met Mr. T..