30 – 20: Mijn favoriete eten

Oh, ik lust heel erg veel. Dus je maakt me blij met veel verschillende dingen. Of het nu Hollandse pot is, uit China, India of Italiƫ komt: ik eet het en ik eet het met liefde.

Ook (vers!) brood vind ik erg lekker. Een goede lunch is aan mij welbesteed. Mijn favoriete lunchgerecht is nog altijd de clubsandwich (ik krijg al zin als ik de plaatjes zie!).

Er zijn wel een aantal dingen die ik niet blief zoals daar onder andere zijn orgaanvlees, oesters en zuurkool.

Ik ben geen superkok helaas. De maaltijden die ik maak bestaan voor een groot deel uit mijn eigen inbreng met daarnaast ook het een en ander van Knorr/Maggi/Conimex. Maar het is wel lekker en goed te eten!

Mijn favoriete eten is misschien niet eens het eten zelf, maar de ambiance waarin dat eten genuttigd wordt. Ik geniet van de maaltijden thuis: wij viertjes aan de tafel. Met regelmatig zeer langzaam etende kindjes wat wel ‘ns frustreert, maar waar vooral gezelligheid heerst daar aan de keukentafel.

Ik geniet van de maaltijden bij mijn ouders of de keren dat wij bij vrienden eten. Ik geniet ook van uit eten gaan. Dat doe ik zo’n 10 tot 15 keer per jaar en dat vind ik heerlijk. De sfeer van een restaurant, het gezelschap waarin je bent, je laten verrassen door wat de kok ervan maakt: heerlijk!