Migreren

Als het goed is migreer ik komende nacht (23 augustus). Of beter: web-log migreert. Wat dus betekent dat ik vanaf morgen niet meer hier te vinden ben.

Als het goed is ben ik vanaf morgen te vinden op www.triltaal.weblog.nl.

Als het goed is merken jullie daar helemaal niets van, want alles gaat automatisch en ik neem aan dat jullie ook automatisch doorgestuurd worden. Of zoiets. Althans, dat hoop ik.

Waarschijnlijk is de layout van m’n blog helemaal in de war en ik heb tijd nodig om dat goed te zetten. Dat doe ik dinsdagavond misschien. Maar goed, jullie merken alles vanzelf wel. Of niet.

Als het goed is, dan snap ik de nieuwe weblog.nl binnen no time, want het schijnt supergemakkelijk te zijn.

Als het niet goed is: als ik het dus allemaal niet begrijp, dan verschijnt er morgen geen logje. Of wacht, ik zet wel een paar logjes klaar voor publicatie in de toekomst (in de hoop dat dat nieuwe CSS of hoe het dan ook mag heten dat ook kan).

Als het niet goed is, tja, dan is het niet goed. En ruk ik waarschijnlijk hier achter mijn peeceetje de haren uit het toch al niet rijkelijk bedekte hoofd. Maar goed, daar hebben jullie geen last van.

Goed nieuws ook voor al die volgers die mij steeds weer opnieuw vragen wanneer ze me nu eindelijk weer in hun linklijstje op mogen nemen. Nou, vanaf morgen dus. Graag onder de naam Triltaal of Mrs. T.