27 gedachten over “Gelukkig

 1. Heel raak. En een geweldige schrijfster. Elk boek blijft spannend van begin tot eind!

 2. Aanvaard wat je niet veranderen kan,
  maar verander dat wat je niet aanvaarden kan.

 3. Vind ik wel een goede. Je verwachtingen naar beneden bijstellen is het makkelijkste. Wie niets verwacht grijpt nooit mis maar wordt vaak aangenaam verrast. Zorgen voor een beter leven is dan meteen ingevuld.

 4. Ja, nou, ik weet dat zo net nog niet. Makkelijker gezegd dan gedaan. (Bekeken van uit een depressie.)

 5. Soms is het niet zo makkelijk .. ik zou het wel willen maar soms wil ik mij aanpassen en stel ik mijn verwachtingen al helemaal naar beneden bij maar toch blijkt het niet goed .. moeilijk.

 6. Ja, een mooie uitspraak! Ik ben hetzelfde boek aan het lezen. Het is een mooi boek om te lezen, maar je moet er niet aan denken dat je het (in je omgeving) meemaakt…..

 7. Accepteer de dingen waar je geen invloed op hebt en benut ten volle de dingen die je wel kunt beinvloeden. Same difference, really.

 8. Wat een prachtige uitspraak over geluk! En welk boek van Jodi Picoult ben je aan het lezen? Ik heb ook nog een boek van haar thuisliggen…

  Een fijne dag!
  liefs Insoon

 9. Ik ben het met Kier eens. Gelukkig zijn met wat er is en hoe het loopt.
  Het boek staat op mijn lijstje. Thanks.

 10. Nog een manier om gelukkig te zijn:Leef je leven zoals het is. Je hoeft het niet beter te hebben of tevreden te zijn met minder.

 11. Een hele goeie is dat, wat me opvalt is dat de moelijkheden bij jezelf gelegd worden ipv bij ander.
  Ik ken het boek niet, ben wel benieuwd…

 12. Ja. Heel raak. En een geweldig boek. Eén van die boeken waar je niet na 30 blz. het einde van het verhaal al kent. Spannend boek, maar wat een drama!

Reacties zijn gesloten.