Cars-dekbed

Weet je wat ik vanavond vannacht ga doen? Ik ga vannacht iets doen wat ik nog nooit gedaan heb. Ik ga namelijk slapen onder een heus Cars-dekbed.

Nou weet ik, als meisjesmama, natuurlijk niet zo veel van jongensspeelgoed, dus ik ben enorm benieuwd hoe dat nu slaapt, zo’n Cars-dekbed. Of het anders slaapt en of je dan ook andere dromen krijgt. Of dat je juist wakker ligt en na gaat denken over alle stoere jongensdingen die je de volgende dag nog moet doen.

Dat Cars-dekbed dat is trouwens te vinden ergens in het westen des lands. Want daar ga ik henen. Voor een heuse intieme blogmeeting!!! Met een aantal zeer lieve blogmeiden. Zin in. En wie weet: later een verslagje!!!

20 gedachten over “Cars-dekbed

 1. Jaaaa, een verslag, een VERSLAG!!!! Daar verlang ik naar. Volgende keer wil ik er ook bij zijn…….

 2. Jullie erg veel pret gewenst! Hoop dat je geen tenas nodig hebt =) hoewel natuurlijk giebels moeten mogen, hihi!
  Lees graag je verslag!

 3. dat lag natuurlijk veel stoerder dan onder een prinsessendekbed. Al denk ik dat je tegen de tijd dat je er onder lag gewoon blij was dát je lag ;)

 4. veel plezier en droom maar fijn van kleine bliksem.Ken je kleine bliksem?Het een schattig autootje uit de carswereld.De favoriet van onze kleinzoon.
  ik hoop dat je vooral leuke interresante bloggers zal ontmoeten en ben benieuwd naar je verslag

 5. cars dekbedden slapen super! het kind ligt er al jaren onder ^^
  en oh, ik ben ook gek op walnoten, maar ze zijn vaak zo prijzig.
  waar staat die boom? ^^

  veel plezier!

 6. Haha, een meisjesmama!
  Hier zit er nog één: en pas sinds vorige week is er een jongetje bij. Toen ik hem verschoonde, merkte ik, dat dat toch wel vreemd is, als je je leven lang meisjes bent gewend!
  Ik kijk uit naar een verslag!

Reacties zijn gesloten.