Pakjesavond

Oh, wat zal de dag Kleine Zus lang duren vandaag en ongetwijfeld ook voor Grote Zus want die is dan wel al héél groot, maar pakjesavond is ook voor haar uiteraard heel leuk/spannend, want pas rond 19.00 uur vanavond gaat hier pakjesavond van start.

Wat gelooft ze vol overgave, ons kleine enthousiaste meisje. Ze was gisterenavond zó blij toen ook Amerigo weer terecht was. Ik geloof dat ze het wel 23x verteld heeft in pak ‘m beet 7 minuten tijd. Kijk, ik had dan wel tegen haar gezegd dat altijd alles op tijd goedkomt bij sinterklaas, maar het is toch wel heel fijn als ook Diewertje dat nog even bevestigd.

Mocht je al pakjesavond gevierd hebben, hoe was het? En mocht je het, net als wij, nog tegoed hebben voor vanavond: heel veel plezier!!!

25 gedachten over “Pakjesavond

 1. Volop gefeest (maar dat zag en las je al op onze site… ;-)) en hoe heerlijk ik de voorbije weken, de gespannen en blije snoetjes en het hele gebeuren ook vond: ik ben blij dat Sint weer terug is naar Spanje. Het is mooi geweest – voor ons grote mensen, maar duidelijk ook voor de kinderen, vooral voor Ninthe.

 2. Wij hebben ‘t zondagmiddag gevierd. Met de opa’s en de oma’s en de jongste van de oudste 3 lootjes getrokken (oudste 2 deden niet meer mee) en voor de kleintjes gewoon lekker pakjes. Tjemig de pémig wat zijn we allemaal verwend! Want náást de lootjes kreeg iedereen ook nog wat extra pakjes. Robin moest ‘r in ‘t begin nix van hebben en ging ietwat dwars in de speelgoedhoek zitten ;-). Die had dúidelijk ff tijd nodig om aan alle drukte te wennen. Maar toen ze eenmaal bijdraaide vond ze ‘t hélemaal gewéldig!! ;-) héérlijk om te zien. En Jonne genoot ook met vólle teugen!! Die werd de volgende ochtend/nacht om 4 uur wakker en wilde ‘t liefst pér direct naar beneden om met alles te spelen! :-S Dat heb ik uiteraard niet toegestaan maar hij heeft niet meer geslapen :-S

 3. Wij vierden het zaterdag uitgebreid, en gisteren hadden ze het op school en gisteravond aten we pannenkoeken en kregen ze nog een kadootje. Het blijft gewoon geweldig leuk voor die kinderen! Zelf geniet je net zo hard mee :)

 4. Wij hebben het ook gisteren met de familie gevierd en vandaag op school. Nu op naar het volgende feest…

 5. Ooh wat leuk… ben zo dol op sinterklaas! En wat zou ik graag nog willen geloven…

 6. Heerlijk dat Jongste er nog in gelooft en wat lief van Oudste dat ze haar niets verteld heeft!
  Gistermiddag is de Sint langs geweest en hij had ook nog pakjes bij zich.
  ‘t Zit er weer op: dag Sinterklaasje, da-hag, da-hag…

 7. Voor ik het vergeet wens ik jullie allemaal een hele leuke pakjesavond!
  Wij hebben het gisteren gevierd bij zoon en schoon… wij gingen er met een goedgevulde zak van Sinterklaas naar toe, die hier ‘s morgens opeens voor de deur stond…De meiden zijn 10 en bijna 9… en of ze er echt nog in geloven weten we niet… maar hier vertelt niemand ze hoe het echt zit, dus we hebben het dit jaar nog maar even zo gelaten… Blogje daarover volgt nog!

 8. Wij vieren hier vanavond pakjesavond. Ik heb mijn vader gecharterd om de zak langs te brengen onder het mom: “Sint is in de war en heeft per ongeluk bij jullie afgeleverd”. Ook heb ik op (bijna) alle pakjes verkeerde namen gezet en foute gedichtjes geschreven. We vieren het maar met z’n drieen deze keer en op deze manier zijn we er wel even mee bezig.

  Ik ben heel benieuwd….. dit jaar gelooft het Kind nog heilig en ik geniet er met volle teugen van.

 9. Prachtig hè, als ze er nog zo volop in geloven! Wij hebben zaterdagavond Sinterklaas gevierd en gelukkig speelden Noa & Iris het spel leuk mee voor Jessy & Dennis ;)

  Veel plezier vanavond!!
  liefs Insoon

 10. Ook wij verheugen er ons op.Heerlijk bij jullie te gast ,het enthousiasme van de kinderen en later op de avond de suprise.Het is altijd een van de leukste avonden van het jaar!

 11. Veel plezier!
  Wij hebben gisteren gegourmet bij Schoonmama en eten vandaag met 4 man, hier thuis, de ‘restjes’ op. Mijn schoonmoeder koopt altijd in voor een hongerig weeshuis…
  Dus doen wij het vanavond met mijn ouders nog eens over!

 12. Wij hebben het gistermorgen gevierd, we hadden onze schoen gezet.
  Dat kan nu nog, nu ze zo klein zijn.
  Heel veel plezier vanavond!

 13. Omdat de Sint bij ons niet langs wil komen, heb ik mezelf maar getrakteerd op een heerlijke pure chocoladeletter.:-)
  Heel veel plezier vandaag.

 14. Veel plezier gewenst. En mooie cadeau’s. Plato krijgt helaas niets. Hij is te dik, zegt Sint. De oude vrek, bah…

 15. Oud of jong, gelovig of niet. Het blijft toch altijd {een beetje} spannend, pakjesavond.
  Hier is vanochtend het pak van Sinterklaas gearriveerd. Lekkere dingen om van te smullen.
  Veel plezier vanavond!

Reacties zijn gesloten.