Bijzonder

Ach lieve mensen, ik heb nu toch weer zoiets bijzonders en leuks mogen meemaken. Kijk, dat ik gek ben op lezen, dat zal ongetwijfeld bekend zijn. Dat ik ook nog alle boeken die ik lees koop zullen de meesten ook wel weten. Tja, je kan maar een hobby hebben nietwaar?

Heidi verblijdde laatst een heleboel van haar lezers met gratisch boeken. Je mocht aangeven welk boek je graag zou willen hebben en ik gaf aan dat ik eigenlijk zelfs wel twee boeken zou willen hebben. En waarempel: ik kreeg ze zomaar alle twee!

Van ‘Knielen op een bed violen‘ heb ik al veel gehoord, zowel positief als negatief. Dus kopen dat vond ik een beetje een risico. Het dan nu zomaar toegezonden krijgen is toch wel heel tof! Het andere boekje leek me echt een boek voor Grote Zus. Dus ook dat boek komt helemaal goed terecht! Lieve Heidi, bedankt bedankt. Er komt iets jouw kant op en ik hoop dat de post me nu niet in de steek laat.

En toen kreeg ik zomaar ineens ook van een wildvreemde zes boeken! Heel af en toe reageert hier een zekere Claudia en zij liet weten dat ze boekenopruiming hield en dat ik wel een aantal boeken van haar mocht hebben. Ja echt: mocht hebben! Van een wildvreemde. Hoe cool is dat dan wel niet?

En zo kwam het dus dat ik op een doodnormale zaterdag toevalligerwijs kwamen beide pakjes op dezelfde dag binnen, zomaar ineens 8 boeken rijker was. En niet alleen rijker op die manier, maar ook rijker in de trant van: wat leuk dat mensen dit voor een ander doen. Zomaar … Ik ben er gewoon een beetje stil van.

 

21 gedachten over “Bijzonder

 1. Wat lief! Je had ongetwijfeld al een flinke stapel boeken die je nog moest lezen, maar zo ben je wel weer een paar weken extra zoet.

 2. Wat heerlijk als je boeken krijgt! Het is ook heerlijk om ze weg te geven! Vandaag op een rommelmarkt 2 tassen boeken gebracht en de dame (Nederlands sprekende Duitse) deed een rondedansje ;-). Ze verkoopt ze natuurlijk weer, maar ik mocht wel een aantal boeken gratis meenemen, zoveel als ik wilde. Ik hield het bij 6, dus ik was ook blij!
  Knielen op een bed violen heb ik een zo’n 3 jaar geleden gelezen. Veel mensen waren er weg van, niet uitgelezen trouwens, ik vond het zo zwaar… niks voor mij. Ben benieuwd wat jij ervan vindt!

 3. Inderdaad wel erg bijzonder om zoveel boeken opgestuurd te krijgen.
  En je zult de komende tijd nog veel vaker stil zijn, als je al die boeken gaat lezen! Plezier hè?

 4. Wat super gaaf! Hier nog zo’n lezer. Ik zie in je stapeltje het boek ‘Avontuurlijke reizen’ liggen. Als je het uit hebt, mag je het de 21e wel meenemen, dan wil ik het ook wel lezen. Stuur ik het daarna wel naar je retour, oké?

 5. Knielen op een bed violen is echt ee van de mooiste boeken die ik ooit gelezen heb. Ik denk alleen dat hij voor Grote Zus wel heftig/ingewikkeld is.

 6. Jij bofbil!
  Knielen op bed van violen staat ook op mijn lijstje van ooit-nog-te-willen-lezen-boeken.

 7. Wat een heerlijke cadeautjes. Ik hoop dat je ze allemaal gaat beschrijven dan kunnen we meegenieten. Fijn weekend.

 8. Ik vond ‘knielen op een bed violen’ een ongelofelijk indrukwekkend boek, ben benieuwd wat jij er van vindt. Super al die boeken!

 9. jah t is beslist heerlijk een stapeltje te elzen boeken op voorraad te hebben :-) ben benieuwd wat je van knielen op een bed violen vind…gaan we dat nog lezen ???

 10. Ik kan me voorstellen dat je er even stil van wordt….en vooral ook heel blij!! Jij hebt dus weer voor vele uurtjes leesplezier!

 11. Dan heb je zoveel te lezen dat we voorlopig wel niets van je zullen horen, denk ik? ;-)
  Er bestaan echt nog een heleboel leuke mensen, ook al doen kranten en televisie ons doen geloven van niet.

 12. Dat zijn de pareltjes!
  Hierdoor blijf ik geloven dat het misschien toch nog goed komt met ‘ons’. Zeker na berichtjes zoals op mijn blog of het bericht over het 18-jarige meisje uit Almelo…

  Iemand bood mij ook zomaar aan mij iets op te sturen, ik heb haar slechts 1 keer gezien. :)

Reacties zijn gesloten.