Geen widgets gevonden in de zijbalk

De niet-twitteraars onder jullie hebben mij waarschijnlijk helemaal niet gemist dit weekend (want hé, dat wordpress plaatst gewoon logjes als ik daarvoor opdracht geef), maar Mr. T. en ik waren er lekker een weekendje van tussen. Ik vraag me nu dus af of de twitteraars mij wel gemist hebben.

Naar Amersfoort ging ‘de reis’ dit keer. Wow, wat is Amersfoort een mooie oude stad. Echt supergaaf. Ik ♥ monumentale pandjes en oude steden. Vind het zo machtig mooi hoe men vroeger de meest prachtige gebouwen bouwde. Onvoorstelbaar. We moeten zuinig zijn op dit erfgoed!

We hebben heel, heel, heel veel gewandeld. Ons hotel (mooie aanbieding van actievandedag.nl) lag 3 kilometer buiten het centrum. Dus: vrijdagavond heen en terug naar centrum, zaterdag  heen en terug naar centrum, stadswandeling gemaakt en heel veel rondgeslenterd en zondag dik 14 kilometer in de Kaapse bossen gewandeld (we gingen voor de hoogtepuntenroute, maar liepen verkeerd. Da’s nie slim nie. Maar mooi was het wel.) Resultaat van al dat gewandeld spierpijn!!! Heul veul spierpijn. Au dus.

Wat hebben wij het heerlijk gehad met z’n tweetjes. Veel gekletst, gepraat én gezwegen (samen goed tegen stiltes kunnen is ook heel belangrijk vind ik altijd), veel gelachen, kortom: geweldig genoten.

Ik kocht ‘my first make-up’: mascara, oogschaduw, oogpotloodje en lippenstift. Alles van Max Factor, want die werd regelmatig genoemd in mijn make-up-advies-gevraagd-logje én er was een actie van ‘tweede artikel voor de helft van de prijs’. Toen dacht ik zondagochtend: ik zal me ‘ns opmaken en het resultaat was dat er een opgemaakte Mrs. T. door de Kaapse bossen wandelde. Hoe apart is dat dan wel niet?

Verder aten en dronken we voornamelijk heerlijk. We aten hier en hier en dronken (en aten een beetje) ook nog hier, hier (het oudste café van Amersfoort waar we heerlijk glühwein dronken en waar ik Mr. T. inmaakte met een potje schaken (hij is het nog aan het leren, dus lang zal dat inmaken niet meer duren)) en hier (wow, wat is dit een mooie locatie en wat staat er toch iets fantastisch moois daar op de wand geschilderd → kom binnen man, kom binnen vrouw, hier is de hemel altijd blauw. Het ronde plafond is blauw geschilderd, als een heuse hemel met sterren).

De meiden werden prima verzorgd door oma en opa en oom en tante en ook zij hebben genoten. Al met al een meer dan prima weekend!

Volgend jaar weer, waar zullen we dan ‘ns heen gaan?

Oh ja, beetje boel suf was trouwens dat ik de accu van mijn fototoestel donderdagavond wel oplaadde om vervolgens zowel fototoestel als accu te vergeten. Dus helaas pindakaas, geen foto’s.

Door Mrs. T

21 gedachten over “Amersfoort”
 1. Echt lekker klinkt dat, saampies er even tussenuit. En ja, tuurlijk misten we je op de twitter!
  MaxFactor make=up gebruik ik ook wel graag. Heb nu een lipfinity-stift gekocht, woow, ideaal! Die houdt het ook met drinken en eten met gemak 5 uren…
  Zit nu met smart te wachten op je kastdoorploeglogje =)

 2. Inderdaad Amersfoort is leuk en wandelen kun je daar heerlijk. Ik kom er regelmatig omdat mijn moeder daar tegenwoordig woont.

  En lekker, niet? Zo’n weekendje met z’n twee. Fijn dat jullie genoten hebben!

 3. Klinkt heerlijk, zouden man en ik ook meer moeten doen, maar op de één of andere manier komt het er nooit van 😉

 4. Voor mij niet erg. Ik ken Amersfoort goed want ik heb er jaren gewerkt. Het is niet moeilijk van het centrum van Amersfoort te houden.

 5. Was afgelopen vrijdag in Elburg. Wat een leuk stadje is dat. Te klein voor een weekend, maar dan plak je er iets in de omgeving aan vast.

 6. is het zo lang geleden dat ik je blogs heb gelezen?
  Amersfoort, daar zijn wij in de zomer nog geweest. Ja, een mooie stad en fijn dat jullie daar samen konden genieten en wandelen.

 7. Amersfoort is inderdaad een hele mooie en leuke stad, weet ik van vele shopdagjes met vriendin T….andere aanraders zijn: Deventer en ook Zutphen ( ik zag hem hier al voorbij komen!)….vriendin T en ik gaan dit jaar voor ons verjaardagsuitje misschien wel een kijkje nemen in Haarlem, dat lijkt me ook een hele leuke stad.

 8. Heerlijk dat jullie een weekendje samen zijn weggeweest en zo te lezen hebben jullie er goed van genoten. Leuk! Amersfoort is een gezellige plaats.. net zoals Zutphen. Ook een aanrader!
  Fijn dat de meisjes het ook zo naar hun zin hebben gehad bij opa, oma en oom & tante.

  Een fijne maandag!
  liefs Insoon

 9. Nee, ik heb je niet gemist op Twitter. Ben zelf al een poosje niet zo actief daar. En jullie hebben een heerlijk weekendje achter de rug. is belangrijk, af en toe er even samen tussenuit! En hoewel je geen foto’s kon maken, door al je linkjes krijgen we hier een aardig beeld van hoe en waar jullie zo genoten hebben! Leuk!

 10. Nee, ik heb je niet gemist op Twitter, want ik was er zelf dit weekend niet te vinden. Maar ik heb nog wel meegekregen dat je gezellig een weekdend wegging. Leuk om te lezen dat jullie het fijn hebben gehad. En jee, wat hebben jullie veel gelopen, zeg! Nog gezond ook.
  Ik had jou wel helemaal opgemaakt door de bossen willen zien lopen, haha. Jammer dat er geen foto´s zijn, maar je verhaal is ook al beeldend genoeg.

 11. Wat leuk dat weekend, lekker even met zijn twee weg…

  Dat twitteren, ik weet het nog niet hoor, of het wat voor mij is. Ik kom tijd te kort om alles te volgen en weet dan zelf niets boeiends om te twitteren??

 12. Amersfoort is een heerlijke stad. Onze oudste heeft er jaren gewoond in haar studietijd. Tof dat jullie zo hebben genoten.

 13. Ik ben daar dit jaar voor ‘t eerst geweest, ik was overdonderd door ‘t pittoreske!
  Er is nog zóveel moois te zien in Nederland!

 14. Wat lekker zo even samen gezellig weg!
  Ik vergeet de laatste tijd vaak mijn geheugenkaartje weer in mijn camera te stoppen. Dan heb je er ook niet zoveel aan 😉

 15. Natuurlijk hebben de twiteraars je gemist, ik in ieder geval wel en ik zag ook regelmatig voorbijkomen:”Hoe zou het met Mrs T zijn?”

  Wat een leuk, ontspannen, gezellig, knus weekendje samen, nu nog lekker nagenieten!

  Volgend-jaar-ideën (in de hoop dat de man ook van die oude steden houdt):
  Gouda, Leiden, Zutphen, Dordrecht.

Reacties zijn gesloten.