29 gedachten over “Mijn kerstpakket was leuk!

 1. Wat gaaf!
  Mijn vriendin is zo handig, die zou van het “sloophout” meteen een spiegel maken. Maar je hoeft niet kreatief te zijn om van je pakket te genieten.
  Wat zullen de Zusjes verrast geweest zijn!
  Liefs

 2. Ja, ik zag’m in een boekje, wilde’m nog bestellen voor het schoolteam, maar al uitverkocht. Zó leuk!!
  Ik was met het mijne overigens ook erg blij hoor, een ‘gewoon’ leuk pakket!

 3. Leuk pakket…met een bekend krukje, broertje had ook zo’n krukje als/in zijn pakket alleen dan een ander ‘design’ ;-) Mijn pakket was ook leuk….zie mijn weblog!

 4. Ik had dit jaar ook een erg leuk kerstpakket….ik moet altijd zo lachen om het geklaag om die pakketten. Hoe Hollands! Ik blijf het een luxe vinden, hoeveel of hoe weinig er ook in zit….

 5. dat is pas een orugineel cadeau en goed over nagedacht want geen afval! (behalve de verpakkingen van de lekkernijen dan)

 6. Tof! Wij kregen voorheen altijd grote, traditionele kerstpakketten, met veel eet- en drinkbaars, aangevuld met wat speciaal bewerkte items van een kunstenaar (serviesgoed, handdoeken, whatever). Dit jaar voor het eerst iets anders, namelijk een klein doosje met twee flesjes wijn én een giftcard van de Bijenkorf. Erg blij mee – hoewel ik het traditionele pakket, met al die dingetjes om uit te pakken, ook wel een ietsiepietsie miste… ;-)

 7. Wat enig die kruk van ‘sloophout’!
  En ja, die reflectie: ik kan me voorstellen dat je die gedachte hebt: wanneer zijn wij nu aan de beurt?
  Sta daar maar niet bij stil, ga door met het bewust en dankbare gevoel dat jullie hebben.
  Voor 2012 weer veel gezondheid en geluk!

 8. Wat een leuk Kerstpakket heb je gekregen met lekkere dingetjes erin. En grappig dat je de doos kunt omtoveren tot een krukje :D

  Een fijne dag!
  liefs Insoon

 9. Het krukje is leuk, en al in beslag genomen begrijp ik :-)
  De chipjes en toastjes ‘eco en eerlijk’ zaten toevalligerwijs ook in mijn pakket.
  En dan een stukje Reypenaer, wat een luxe! Dat is de vrij bijzondere kaas die manLief af en toe haalt om zichzelf te verwennen. Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

 10. Sinds mijn man niet meer officeel werkt krijgen we wonderlijk genoeg 4 kerstpaketten! Nr 1 van het vrijwilligerswerk van de buurtbus.
  Nr 2 Van het bedrijf waar hij hand en spandiensten verricht.
  Nr 3 Van mijn vrijwilligerswerk bij ons dorpshuis.
  Nr 4 Van mrs T voor het oppassen op onze kleindochters
  Dat laatste pakket is natuurlijk helemaal gevuld met spulletjes die wij lekker en leuk vinden dus wij zijn wel boffers.

 11. Wat leuk! De inhoud is goed en je hebt er nog een leuk nachtkastje aan overgehouden ook!
  Mijn pakket was ook leuk: er zat het een en ader te eten is, servies met de nieuw logokleuren van het gesticht en een VVV-bon van 50 euri… niet lullig dus!

 12. … of heb ik het nou mis, het is toch zo’n kartonnen maar superstevig krukje? (De rest van het pakket mag je van mij houden, sorry…)

 13. Ik ken de luxe van niet meer hoeven werken en daar hoort dan ook dit bij. Geen kerstpakket. Maar het gevoel wat erbji hoort ken ik nog wel hoor. Leuk! Wat zou er in zitten?

  Jij hebt wel iets heel origineels gekregen! :-)

 14. Mazzelaarster!

  Het mijne was geen fluit aan. We zijn met zijn viertjes op de praktijk, het is dus best mogelijk om een pakket te kopen dat aansluit bij de persoon. Of nie? In plaats daarvan kregen we alledrie (minus de werkgever) hetzelfde pakket. Het zat vol met pannenkoeken, kruidkoek en chocolademelk. Ik houd niet van zoet. Dat hadden ze na 6 jaar wel kunnen weten. Ergo: zonde van het geld.

Reacties zijn gesloten.