Filmpje

Ik vind dit een mooi filmpje. Wel kijken hoor, het duurt maar even.

Het filmpje laat zien dat de dingen heus niet altijd zijn zoals ze op het eerste gezicht lijken.

Wat vind jij er van?

13 gedachten over “Filmpje

  1. Wat een mooi filmpje. Inderdaad, dingen zijn vaak niet zoals ze lijken.
    Ik heb trouwens vaak mijn twijfels bij het ontleden van kindertekeningen. Zo ken ik iemand die ivm een scheiding in therapie is met haar kinderen. Haar kinderen moesten een tekening maken. Eén tekende een boom met een wolk daarboven. Nou, je kan wel raden hoe de wolk werd uitgelegd. Ik denk dan; dat kind tekende gewoon een wolk, omdat er wolken aan de lucht te zien zijn. Helemaal in Nederland; hoevaak is het wolkenloos 😉 Nah, en zo waren er nog andere dingen die ze getekend hadden en waar dan conclusies aan werden verbonden.
    Zoon was ooit (jaren geleden toen hij vier was) bij de schoolarts. Hij moest een tekening maken en pakte daarvoor een potlood. “Waarom teken je met zwart?” vroeg de kluns. Nou, omdat de potlood het enige tekenmateriaal was dat aanwezig was! Haha, gewoon om te lachen.

  2. Dramatisch aangezet.
    Deed me denken aan de wascotekeningen van vroeger. De laatste laag zwart om vervolgens met een kroontjespen een tekening te maken waarbij de kleuren tevoorschijn kwamen die eronder verstopt waren.

  3. Tja …. ik kom niet verder dan: aardig.
    Maar het is wel duidelijk dat je niet moet afgaan op één ding.
    ik kan me het verhaal herinneren, dat ouders zich zorgen maakten omdat het kind altijd met zwart, grijs, bruin iets maakte.
    Waarom? Het was aan het eind van het schooljaar en de leuke kleuren vouwbladen/papier waren op!
    (Jaren geleden: ik denk dat er nu een beter inkoopbeleid is!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *