Ideale man

Goed. Mr. T. is 1,85 meter dus dat is te groot. Hij drinkt graag bier en eet heel erg graag vlees. Hij heeft kort donker haar al wordt het wat dun, maar hé, het mijn wordt steeds grijzer dus dat heft elkaar op en is af en toe gladgeschoren. Heel erg goed gekleed is Mr. T. helaas niet, maar hij voelt zich wel erg thuis in dat wat hij aanheeft dus dat is ook positief. Wat borsthaar betreft scoort hij wel conform het onderzoek: ik denk dat ie 17 borstharen heeft al kunnen het er ook 18 zijn. En als alles goed is rookt hij ook niet (meer). 😉

Kom op dames, gooi het er maar uit. Waaraan voldoet jouw ideale man? En voor de weinige mannen die hier meelezen: waaraan voldoet jouw ideale vrouw?

23 gedachten over “Ideale man

  1. Ik vind het een enorm onzin artikel. En dat weet iedereen natuurlijk. Maar goed, mijn ideale partner lijkt als twee druppels water op Maria. En verder wens ik gewoon niet te kijken. Want het kan misschien wel veel mooier maar zeker niet intiemer en warmer. Nou dat was het dames.

  2. De mijne is nog altijd voor mij de meest ideale 😉
    1,96m lang, drinkt soms bier, eet vlees, rookt niet, scheert zich iedere morgen, 15 borstharen, bijna kaal

  3. LOL!! Tussen het type waar ik op beweer te vallen en de man waar ik mee getrouwd ben zit een wereld van verschil, maar toch zou ik de mijne niet willen ruilen.

  4. Je zal er met zijn twee iets van moeten maken. Die van mij voldoet er wonder boven wonder trouwens muv de lengte helemaal aan. Maar ik ben op hem gevallen omdat hij gwoon tof is. Minder bier en meer vega zou ik trouwens wel waarderen.

  5. Dat klinkt inderdaad wel als mijn ideale man.
    Een man die minimaal 1.80m is, kort donker haar, weinig borsthaar, en bier en vlees is wel mannelijk, ja.
    Maar ik let ook op de ogen; ogen die spreken, met een (ondeugende) twinkeling. Ik hou van een man met humor, die eerlijk is en verzorgd.

  6. Een man ‘moet’ absoluut groter zijn dan ik. Qua uiterlijk heb ik geen vaste principes, maar vind de ogen wel heel belangrijk. Borsthaar wel of niet, ik doe het met wat hij heeft (of niet heeft). Rughaar vind ik wel heel lelijk.
    Een biertje of wijntje op z’n tijd…prima…zolang het maar geen dagelijkse kost is (buitenproportioneel) en hij er afhankelijk van is. Een rokende man….nee bedankt!

  7. Mwah, dat klinkt idd wel goed. Hou ook wel van donker en géén borsthaar (of nóg erger: rúg- en schouderhaar ;-)) Dat bier mág maar is zéker geen must. Wijntje, Cognacje oid is ook érg lekker! En héél incidenteel samen ‘n peukie roken mag ook van mij (maar ZEKER NIET in huis) Goed gekleed is leuk maar zo nu en dan lekker shabby in oud t-shirt en afgeragde spijker- of joggingbroek en stoppelbaardje moet zéker kunnen! 😉
    Wat ik wél ‘n must vind, is dat de persoon in kwestie héél veel verschillende dingen lust en ook nieuwe dingen durft te uit te proberen. Nou dát dus 😉

  8. Euh… De resselman is 1.80. Drinkt tegenwoordig meer wijn dan bier maar toen we gingen verkeren was dat anders. Donker haar dat steeds grijzer wordt (maar minder dan dat van mij…) en van mij wat korter mag. Houdt van vlees en vis, rookt al een jaar of 10 niet meer en geeft me dat heerlijke thuisgevoel. Met humor en herkenning.
    En dat thuisgevoel; dat gaf de doorslag!

  9. mijn man voldoet er niet aan, aan bijna niks 😉 is dus niet de ideale noch de perfecte man, maar vooruit ik doe het ermee 😉
    want ik hou wel veel van m….

  10. Mijn man is (voor mij) de ideale man. 1.84, slank, was donker nu grijs en kalend, met borsthaar (niet te tellen) drinkt gelukkig geen bier, eet vlees met mate maar veel belangrijker: is sociaal, vrouwvriendelijk, erg technisch en handig in het huishouden !!

  11. Mijn lief is mijn ideaal: knap, lief, sportief, lekker, humor, intelligent en goed gekleed. Bovendien een meer dan geweldige en betrokken vader, dat vind ik super om te zien en maakt me nog verliefder. Nadeel? Hij kan niet koken en drinkt geen wijn. En hij werkt veel te veel.

  12. Ben ik toch de enige juiste tegengekomen: hij is langer dan 1.80 meter. Gelukkig maar, want ik ben 1.81 😉 Bier blieft meneer niet, maar een glas rode wijn laat ie niet schieten, hij gaat gladgeschoren en verzorgd door het leven, en heeft – zeg – twintig borstharen en veel gevoel voor humor. Kortom: precies goed!

  13. De mijne voldoet niet aan het ideaal beeld, zoals beschreven volgens onderzoek. En dat maakt hem ws zo bijzonder 😉
    Mijn ideale man is net zo groot als de huidige (2.00cm), donker kort haar (G.=grijs) baardje van een paar dagen, sportief en met heel veel humor. Graag.
    Dank u wel!
    (Zal ik m’n adres even doorgeven zodat ie bezorgd kan worden? )

  14. Mijn lief is het soort dat ik graag zie: 1.85 m, lekker kort geknipt, donker haar en donkere ogen. Stoer, mannelijk, maar het type waar ik vooral erg mee kan lachen, goed mee kan praten en ook nog erg sexy kan zijn! Hij heeft maar één nadeeltje… hij rookt! Bah! Bah! 100 x bah!! 😉

  15. Manlief komt aardig in de buurt… 😉
    Hij is 1.82 (ik 1.57 😉 )…
    Had donkerblond haar, nu grijs (en als hij geknipt moet worden moet ik echt soebatten)…
    Hij drinkt bier (vind ik vies) en eet vlees…
    Altijd glad geschoren…
    Rookt niet (meer)…

  16. Poeh: Vlam is 1m80, drinkt soms bier, is gelukkig niet gladgeschoren maar heeft altijd een 3-dagen baardje, heeft veel borsthaar (lekker :)) en eet vlees. Roken is ie gelukkig mee gestopt. Ergo: hij scoort gemiddeld. Maar op mijn scorelijstje nogal hoog. Hij is de leukste die ik ooit had.

  17. Mijn man dacht dat hij voldeed aan de beschrijving, al houdt hij niet zo van scheren….

    Mijn ideale man: donker, of blond. Maakt niet uit. Als het maar haar heeft op zijn hoofd, niet teveel niet te weinig. Geen roker of alcoholist, drugs en tattoos hoef ik ook niet. En geen al te gekke tenen graag.

    Maar eigenlijk gaat het om het innerlijk, toch?!

  18. Mijn man is 2 meter lang, drinkt bier, eet vlees, rookt niet, is gladgeschoren, heeft kort, grijs, krullend haar en 4 of 5 borstharen. Ideaal genoeg voor mij.

  19. Eh… ik mis de vrouwen/mannen over hun ideale vrouw/man…

    De Amerikaan voldoet niet aan alle ‘eisen’.
    < 1.80m
    wel bier & vlees
    ook kort & donker haar
    niet glad geschoren
    wel 'geen roker'

    Ach, wat maakt het allemaal ook uit, voor mij issie perfect 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *