191 minuten

Wow, 191 minuten per dag voor de tv. Dat haal ik bij lange na niet. Al haal ik die wel een heel eind waar het computertijd betreft, dát dan weer wel. :-S

Hoe zit dat bij jou?

17 gedachten over “191 minuten

  1. vaak kijk ik gewoon tv terwijl er niets aan, ben ik meer aan het zappen, dan dat ik wat zie.
    stom!!!! gewoon stoppen en lekker gaan lezen, maar soms wil ik alleen maar onderuit, vermaakt worden.

  2. Tja, de ene week kijk ik niet en de andere week hang ik avond aan avond te buizen. Maar als ik dan het gemiddelde neem…. gok ik dat ik toch niet aan die 191 minuten per dag ga komen…. gok ik….

  3. Ik zit ook vaak achter de puut dan voor de TV ;-). Hoewel ik hem ook wel eens gewoon aan heb staan hoor, op een programma dat ik leuk vind maar met een scheef oog kijken ook kan volgen…

  4. De tijd dat het ding AANstaat hier in huis, dat kan best eens zo lang zijn. Meer. Maar kijken, bewust kijken, dat is anders. Bovendien kijkt eerst jongste, dan middelste, dan oudste en dan man en ik. Als we geluk hebben naar iets dat we allebei willen zien. Anders hebben we nog internet, boeken, strijkgoed en ander vermaak bij de hand.

  5. Aangezien ik het grootste deel van het jaar 24/7 thuis ben kom ik waarschijnlijk wel aan dat gemiddelde. Hoewel ik weinig films, series, soaps en “best of ….”-shows e.d. bekijk kom ik met nieuws, achtergronden, sommige sporten en (vooral natuur-)documentaires waarschijnlijk een heel eind (hoewel het ding het grootste deel van de dag uit staat en ik de ontvanger van “tv-via-internet” meestal op het country radio station heb staan gedurende de uren die ik achter de computer doorbreng of wat zit te lezen.

  6. Nou, soms zal ik dat best weleens redden maar doordeweeks staat de tv bij ons ook geregeld uit. Qua pc… valt het de laatste tijd ook wel mee, maar er waren tijden dat ik er niet achter weg kon komen…

    OT: dat boek van die 100-jarige is inderdaad erg leuk om te lezen. Ik was nog maar halverwege toen ik het al als leestip aan m’n collega’s doorgaf. Gisteravond trouwens begonnen in 22-11-1963 van King, die zag ik laatst bij jou en sprak me direct aan, terwijl ik normaal niet zo van King ben…

  7. Soms wel en soms niet. Vaak staat de tv aan als bewegend behang als ik met andere dingen bezig ben. Als je die minuten er bij op telt, dan telt het wel aardig door.

  8. TV: Iedere avond het nieuws. Dat zijn per dag 30 minuten. 2 series à 25 minuten, dat zijn 50 minuten. Toch bijna anderhalf uur per dag. En in het weekend vaak sport / tennis / voetbal, maar dan geen serie. Dus ook bijna 2 uur op zaterdag en / of zondag.

  9. Ik kijk best veel, vooral omdat ik door mijn situatie veel moet rusten fysiek, en dan kijk ik wel TV. Vooral mediaplayer, dat dan wel. TV eigenlijk alleen het journaal en actualiteiten. In uren, geen idee.

  10. De tv staat wel vaak aan maar ik gebruik hem eigenlijk steeds meer als radio. Dwz als achtergrondgeluid waar ik meer naar luister dan naar kijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *