Confessions 1

Ik ben nog lang niet door de lijstjes van mijn oude blog heen. Voor de lijstjeshaters onder jullie: wees gerust er zijn namelijk ook een boel lijstjes die ik hier niet eens plaats. ;-)

Voor de lijstjesliefhebbers: hieronder staan wat vraagjes, soms eenvoudig, soms wat lastiger. Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Dus, vul in en licht eventueel toe.

 1. ik zou graag een kopje koffie drinken met …
 2. ik gebruik … als deodorant
 3. ik erger me mateloos aan …
 4. het TBS-systeem dat vind ik …
 5. bij karaoke zing ik de sterren van de hemel op dit nummer …
 6. ik heb het volgende kapsel …
 7. merkkleding vind ik …
 8. de doodstraf daarvan vind ik …
 9. politiek is voor mij …
 10. als ik een filmrol had mogen vertolken dan was het absoluut … geweest

Om de antwoorden gemakkelijker te kunnen lezen, selecteer de vragen, control c en control v in het reactieveld.

19 gedachten over “Confessions 1

 1. Ik ben geen voorstander van lijstjes, maar een reactie op vraag één kan ik toch niet laten schieten. Ik doe een moord om een kop koffie te kunnen drinken met Lance Armstrong! Maar als hij iets te eten wil, gaat hij maar naar huis, hoor…

 2. Oh… ik zie nu dat we die rol dan samen spelen. Lijkt me prachtig! Maar mag ik alsjeblieft dat stuk doen van dat hij ‘s avonds bij haar komt eten en dat ze ruzie gaat maken? Subliem stuk (en stiekem ook: zooo herkenbaar…)

  • Vooruit, mag jij dat stuk. Doe ik de scene in de auto en de knop van de autodeur. De rest verdelen we nog wel.

   • Leuk! Ik dacht al dat je dat stukje wilde. Is ook prachtig en indrukwekkend. Ik gun ‘m je!

 3. 1.ik zou graag een kopje koffie drinken met … Wimie Wilhelm. Een heerlijke nederlandse actrice.
  2.ik gebruik …eh.. iets van Nivea.. als deodorant
  3.ik erger me mateloos aan …mensen die de trein in willen stappen voordat mensen zijn uitgestapt. (En aan nog veel meer van dergelijke dingen…)
  4.het TBS-systeem dat vind ik … niet iets om me erg in te verdiepen, maar ook iets dat eh… nog niet optimaal is, zeg maar…
  5.bij karaoke zing ik de sterren van de hemel op dit nummer … Dokter Bernhard. (Bij voorkeur zowel de partijen van Bonnie als de partijen van Ron :-) )
  6.ik heb het volgende kapsel …onbestemd. Kort en niet moelijk.
  7.merkkleding vind ik …niet nodig
  8.de doodstraf daarvan vind ik … dat het er niet zou moeten zijn. Met hier en daar een uitzondering die gewoon, zonder gezeik, gewoon een kogel door het hoofd moeten. Maar die aanvulling is een gevoelsmatige reactie.
  9.politiek is voor mij … niet mijn kopje thee. Een spel waarvan ik altijd het idee heb een ronde achter te lopen. Eén van de weinige dingen waar ik niet goed in ben! Hahaha!!!
  10.als ik een filmrol had mogen vertolken dan was het absoluut …de vrouw in Bridges of Madison County geweest. Niet omdat ik dat even goed had gekund, maar omdat ik dat heel graag zo goed zou willen…

 4. oh ja.. bridges of madison county.. ^^

  ik zou graag een kopje koffie drinken met niemand, want ik drink geen koffie.
  ik gebruik rexona als deodorant
  ik erger me mateloos aan zoveel, dat zal ik je besparen. anders ga jij je nog ergeren hahaha
  het TBS-systeem dat vind ik vol gaten zitten.
  bij karaoke zing ik de sterren van de hemel op dit nummer? karaoke?!! #maakmegek
  ik heb het volgende kapsel: TE KORT. kapper zou er dode puntjes afknippen en knipte er dik 10 cm. af. en nog scheef ook. dat heb ik inmiddels elders bij laten knippen, maar wat een prutser zeg.
  merkkleding vind ik vaak te duur.
  de doodstraf daarvan vind ik het volgende. people are still trading crime for crime.
  politiek is voor mij geen issue meer.
  als ik een filmrol had mogen vertolken dan was het absoluut een rol in een door mijzelf geschreven film geweest. ^^ #keepdreaming hahaha

 5. 1. ik zou graag een kopje koffie drinken met de Koningin (en dan dus ook samen met Floor). ;-)
  2. ik gebruik Fa white tea als deodorant
  3. ik erger me mateloos aan mensen die niet in de spiegel kijken en anderen overal de schuld van geven
  4. het TBS-systeem dat vind ik beangstigend. Het zal vast met de allerbeste bedoelingen opgezet zijn, maar ik hoor te vaak dat er dingen mis gaan
  5. bij karaoke zing ik de sterren van de hemel op dit nummer ‘Brandend zand’ van Anneke Grönloh
  6. ik heb het volgende kapsel heel kort, nu zo ongeveer mijn eigen kleur met een klein kuifje
  7. merkkleding vind ik soms wel in mijn kast hangen en soms niet. Ik koop wat ik mooi vind. Merk of merkloos.
  8. de doodstraf daarvan vind ik barbaars. Maar stiekem ook wel een goedkope oplossing.
  9. politiek is voor mij ingewikkeld. En ik zie op mijn werk hoe betrokken en bevlogen het college is. Je moet een dikke huid hebben, want je doet het nooit voor iedereen goed. Dus wat men ook vindt van de verschillende politici, ik heb vooral respect voor ze.
  10. als ik een filmrol had mogen vertolken dan was het absoluut Francesca Johnson uit de Bridges of Madison Countye geweest. Al was Arwen uit LOTR ook goed (jemig, je zult maar getrouwd zijn met Aragorn) of Ada uit Cold Mountain (jemig, je zult maar verloofd zijn met Jude Law).

 6. Jippie, weer een lijstje!

  1.ik zou graag een kopje koffie drinken met Maxima. Lijkt me toch wel eens leuk om bij te kletsen.
  2.ik gebruik vogue als deodorant. Als deze leeg is niet weer trouwens, want ik heb’t idee dat die spray steeds minder goed werkt. Ruikt wel lekker, maar moet ook doen wat-ie moet doen. Toch?
  3.ik erger me mateloos aan supermarktreclames.
  4.het TBS-systeem dat vind ik tja, voor velen vast wel een straf, maar het lijkt me niet altijd goed werken.
  5.bij karaoke zing ik de sterren van de hemel op dit nummer als het maar luid is en de muziek mijn zingen overtreft? REM, Green Day, Linkin Park. Jongste beweert trouwens dat ik goed kan zingen. Weet hij veel… Ben wel tekstvast!
  6.ik heb het volgende kapsel Ehm. Heeft dat een naam? Komt het meest in de buurt van Victoria Beckham’s kapsel van 3 jaar terug. Moet je toch even googlen.
  7.merkkleding vind ik niet nodig. Maar ik hou wel van bepaalde merken. King Louie voor jurkjes, vestjes en shirtjes. En broeken absoluut van MAC, die hebben voor mijn figuur de beste pasvorm. Heb net een broek van Angels gekocht maar die zit absoluut niet zo lekker als een Mac. Ik combineer met hema, H&M en wat al niet meer…
  8.de doodstraf daarvan vind ik. Wreed. Het is een goedkope oplossing voor straffen denk ik, maar nee, hoort niet.
  9.politiek is voor mij niet oninteressant maar ook geen onderwerp waar ik me dagelijks mee bezig wil houden.
  10.als ik een filmrol had mogen vertolken dan was het absoluut in mijn favoriet serie, NCIS-LA geweest, met Chris O Donnell als tegenspeler. Kan me geen mooier manspersoon voorstellen =)

 7. 1. ik zou graag een kopje koffie/thee/wijntje drinken met weer zo’n groep meiden als destijds bij de Huge Get Together
  2. ik gebruik ‘n Nivea roller als deodorant
  3. ik erger me mateloos aan achterbaks gekonkel of mensen die dingen zelf al helemaal invullen zonder dat er navraag is gedaan over ’n mogelijke juistheid van die gedachte
  4. het TBS-systeem dat vind ik absoluut nodig al wordt op veel punten gefaald, qua verlof of vervroegde vrijlating e.d.
  5. bij karaoke zing ik de sterren van de hemel op dit nummer ehm… álles van k3? ;-)
  6. ik heb het volgende kapsel donkerbruin geverfd, hád wat mij wat lichter gemogen. Pure chocolade, had liever melkchocolade kleurtje gehad. Daarnaast ben ik ook weer niet zo blij met ’t kapsel dat ze ‘rvan gemaakt hebben… maargoed, meestal heeft ’t toch altijd ff nodig voordat mijn kapsel na ‘n knipbeurt weer ’n btje zit
  7. merkkleding vind ik grotendeels onbelangrijk maar vaak is de kwaliteit van duurdere kleding wel beter waardoor je ‘r langer mee doet. Maarja, daar heb ik toch momenteel geen geld voor ;-)
  8. de doodstraf daarvan vind ik… de doodstraf van merkkleding??? ;-) ehm, nee maarreh, de doodstraf vind ik eigenlijk absolute not done. Anderzijds vind ik het ook wel weer discutabel bij bv zo’n Anders Breivik of Robert M, die hebben zúlke gruwelijke daden gepleegd en moet je die dan járenlang opsluiten wat de maatschappij verschrikkelijk veel geld kost?! Behandeling geven waarvan je eigenlijk nú al weet dat dat toch niet gaat helpen? Tja…
  9. politiek is voor mij iets wat ik niet altijd even interessant vind maar wat ik van mezelf wel ’n btje globaal moet volgen, ook om er ’n mening over te kunnen en mogen geven.
  10. als ik een filmrol had mogen vertolken dan was het absoluut de hoofdrol en anders toch zéker de belangrijkste bijrol geweest. Qua script heb ik geen idee maar graag wel ’n realistisch verhaal (dus geen fantasy, sci fi, horror oid)

  • oh enneh, nog ‘n antwoord op vraag 3: ik erger me mateloos aan mijn gebrek aan intuïtie… *zucht*

 8. ik zou graag een kopje koffie drinken met , liever thee met Hanneke Groenteman
  ik gebruik rexona… als deodorant
  ik erger me mateloos aan onbeleefd gedrag
  het TBS-systeem dat vind ik slecht en falen…
  bij karaoke zing ik de sterren van de hemel op dit nummer paradise by the dashboard light
  ik heb het volgende kapsel lang met elke dag een staart
  merkkleding vind ik niet nodig maar soms erg mooi
  de doodstraf daarvan vind ik dat het een voldongen feit is wat je nooit kan terugdraaien en niet toepasbaar
  politiek is voor mij een toneelstuk van het theater van de lach
  als ik een filmrol had mogen vertolken dan was het absoluut scarlett o harra… geweest

 9. ik zou graag een kopje koffie drinken met … gewoon mijn vriendinnen? Als het een onbekende moet zijn, eh, dan met die man van Kunst&Kitsch die de art-deco doet.
  ik gebruik DOVE… als deodorant
  ik erger me mateloos aan … (prijs)stickers op artikelen die er niet af willen (zodat je eindeloos tegen dat geplak aan zit)
  het TBS-systeem dat vind ik …op zich een goed idee, maar of het ook echt werkt?
  bij karaoke zing ik de sterren van de hemel op dit nummer … nee hoor, echt niet. Alleen in de auto, kan ik prima meezingen met eh… Lenny kravitz deze week
  ik heb het volgende kapsel … een schuine bob met highlights
  merkkleding vind ik …niet zo belangrijk goede kwaliteit en mooie pasvorm wel
  de doodstraf daarvan vind ik … barbaars, afschaffen, overal, nu direct
  politiek is voor mij …moeilijk te begrijpen, ondoorzichtig, heb er vaak de tijd niet voor me er helemaal in te verdiepen
  als ik een filmrol had mogen vertolken dan was het absoluut … geweest nee hoor, aan mij is geen acteur verloren gegaan…

 10. – ik zou graag een kopje koffie drinken met een oude schoolvriendin die nu in Turkije woont
  – ik gebruik Fa Natural & Pure White Tea als deodorant
  – ik erger me mateloos aan sommige mensen in het verkeer, mensen die snel met een oordeel klaar staan, mensen die geen rekening met anderen houden, hun hond midden op de stoep laten poepen, liegen, etc.
  – het TBS-systeem dat vind ik op zich wel goed, al rammelt het hier en daar wel behoorlijk
  – bij karaoke zing ik de sterren van de hemel op dit nummer… eh, denk niet dat ik snel de microfoon zal pakken
  – ik heb het volgende kapsel: half lang
  – merkkleding vind ik onzin; ik koop iets omdat ik het leuk vind en niet om het merk
  – de doodstraf daarvan vind ik dat dat overal mag worden afgeschaft. Geef zware criminelen in plaats daarvan maar levenslang
  – politiek is voor mij vaak een hoop gebla-bla
  – als ik een filmrol had mogen vertolken dan was het absoluut in een dansfilm (bijv. Save the last dance) geweest

  Een fijn weekend!
  liefs Insoon

 11. 1.ik zou graag een kopje koffie drinken met …mijn opa. Hij stierf toen ik 8 was, maar er is nog zoveel dat ik met hem zou willen bespreken!
  2.ik gebruik …deoleen… als deodorant
  3.ik erger me mateloos aan …onechte mensen.
  4.het TBS-systeem dat vind ik …te ingewikkeld om daar een gegronde mening over te hebben.
  5.bij karaoke zing ik de sterren van de hemel op dit nummer …ik zal het nooit iemand aandoen om karaoke te gaan zingen. Het café loopt gegarandeerd direct leeg ;-)
  6.ik heb het volgende kapsel …middenblond, halflang, steil. Klinkt saai en er is ook weinig spannends mee te beginnen. Wel heb ik qua lengte alles al gehad: van kort koppie tot op mijn billen.
  7.merkkleding vind ik …totaal niet boeiend. Ik heb een paar merkdingen, maar niet vanwege zo’n merk.
  8.de doodstraf daarvan vind ik …lastig. Soms geheel terecht, maar komt iemand er dan niet te makkelijk vanaf?
  9.politiek is voor mij …steeds boeiender. Vroeger vond ik het niet interessant, maar tegenwoordig steeds meer. Ik vind het wel een hoop gezwets en ik vraag me af of er nou echt een politicus is die het beste met het volk voorheeft of dat het allemaal draait om ego en winnen, van de politicus zelf en van de partij.
  10.als ik een filmrol had mogen vertolken dan was het absoluut …een rol zonder tekst… geweest. Ik vergeet namelijk nogal snel mijn tekst. Een dansrol zou uitstekend zijn geweest, dat kan ik tenminste wel. Maar een rol in Lord of the Rings of in een romantische film had met 99 takes misschien ook wel gekund :-)
  Leuk hoor, die lijstjes!

 12. 1. ik zou graag een kopje koffie drinken met … mijn zusje waar ik momenteel helaas geen contact mee heb…
  ik gebruik ‘odorex roller’ als deodorant
  ik erger me mateloos aan … mensen die zich beter voordoen dan ze zijn
  het TBS-systeem dat vind ik … prima, maar ik heb mijn twijfels bij de effecten van behandelingen
  bij karaoke zing ik de sterren van de hemel op dit nummer … Paradise by the dashboard light…
  ik heb het volgende kapsel … kort, liefst piekerig maar dat lukt niet altijd, grijs
  merkkleding vind ik … niet belangrijk
  de doodstraf daarvan vind ik … voor sommige delicten nog te weinig
  politiek is voor mij … niet interessant, ik houd me er niet mee bezig
  als ik een filmrol had mogen vertolken dan was het absoluut ‘GEEN IDEE’ geweest

 13. Ik vul in en licht toe:

  ik zou graag een kopje koffie drinken met …
  de Dalai Lama, al drinkt die -vermoed ik- liever thee

  ik gebruik … als deodorant
  momenteel Axe for women

  ik erger me mateloos aan …
  mensen die niet eerlijk zijn

  het TBS-systeem dat vind ik …
  op zich prima, al is elk systeem aan verandering/verbetering onderhevig, zo ook TBS

  bij karaoke zing ik de sterren van de hemel op dit nummer …
  ik doe daar NIET aan mee

  ik heb het volgende kapsel …
  lekker kort en pittig koppie, licht gekleurde piekjes op donkere onderlaag

  merkkleding vind ik …
  vaak mooi en gaat ook langer mee door de goede kwaliteit, dat is de reden dat ik het draag

  de doodstraf daarvan vind ik …
  ik kan daar geen algemene mening over geven omdat dat per geval anders zou kunnen zijn; ik ben niet per se voor of tegen dus

  politiek is voor mij …
  een dagelijkse interesse

  als ik een filmrol had mogen vertolken dan was het absoluut … geweest
  geen ambities die richting op

 14. Ik zou graag een kopje koffie drinken met mijn moeder, maar helaas is dat niet meer mogelijk.
  Ik gebruik Nivea als deodorant.
  Ik erger me mateloos aan mensen die me niet uit laten praten.
  Het TBS-systeem dat vind ik nog niet optimaal.
  Bij karaoke zing ik de sterren van de hemel op dit nummer: ‘Ik voel me zo verdomd alleen’
  Ik heb het volgende kapsel: Lekker kort, zwart en ‘coupe ravage’.
  Merkkleding vind ik leuk. Sorry, heb bijna alleen maar merk.
  De doodstraf daarvan vind ik dat hij best bij sommige mensen uitgevoerd mag worden.
  Politiek is voor mij vaak abracadabra.
  Als ik een filmrol had mogen vertolken dan was het absoluut een romantische film geweest.

 15. ik zou graag een kopje koffie drinken met de koningin.
  ik gebruik verschillende merken als deodorant, zolang het maar geen spuitbus is.
  ik erger me mateloos aan hufterigheid.
  het TBS-systeem dat vind ik soms te laks. Sommige TBS-ers kunnen gewoon niet op verlof zonder enkelband.
  bij karaoke zing ik de sterren van de hemel op dit nummer, beter ga ik niet zingen ;)
  ik heb het volgende kapsel: opgeknipt in de nek, wat langere lokken in mijn gezicht
  merkkleding vind ik mooi maar te duur. Ik koop het alleen in de uitverkoop. Het blijft wel langer mooi, dus ik heb er veel plezier van.
  de doodstraf daarvan vind ik het goed dat die is afgeschaft. Levenslang is een beter alternatief.
  politiek is voor mij oersaai.
  als ik een filmrol had mogen vertolken dan was het absoluut de rol van Emelie de Ravin in Remember Me geweest

Reacties zijn gesloten.