Ingeburgerd

Gossiemikkie, ben ik me daar even goed ingeburgerd zeg. En dat terwijl er nog best een aantal suffe en lastige vragen tussenzaten. Ach, gezond boerenverstand zullen we maar zeggen.

Hoe zit het met jou? Ben je een beetje ingeburgerd? Ook de test doen? Klikkerdeklik!

 

17 gedachten over “Ingeburgerd

  1. 6,8. maar wat een belachelijke test. ik heb serieus last van plaatsvervangende schaamte.

  2. Ik had een 5,5. Ik ben ingeburgerd. Wat een stomme vragen zaten er tussen. Daar kan een allochtoon toch nooit voor slagen?

  3. Ik haalde die test nooit of net aan ik vind het een maffe test met name voor de cursiten

  4. Minder dan jij, maar toch heel behoorlijk: een 8,1. Bij de vraag over frituurvet was ik te braaf. Wij hebben dan ook geen frituurpan….

  5. Wat een vragen!! Ik ben niet (mmer) ingeburgerd, zelfs al heb ik er de eerste 25 jaar van mijn leven gewoond en gestudeerd. (en lees ik dagelijks het Nl nieuws)

  6. Ik had een 4,7 niet ingeburgerd genoeg, sommige vragen zijn redelijk persoonlijk op basis daarvan kan je toch niet bepalen of iemand ingeburgerd is?

  7. Een 4,9. Das duidelijk, niet Nederlands genoeg! Ik moet zeggen dat ik bij best veel vragen het gevoel had dat het persoonlijkheidsvragen waren. Bijvoorbeeld de vragen over de homo’s, het trouwfeest, het consultatiebureau, etc. Vind het wel geruststellend dat dit niet de officiële test is, anders zou ik het schandalig vinden, dat er met zo’n test bepaald wordt of je genoeg ingeburgerd bent..

  8. 8.5. Valt me best mee, want bij een paar dingen was ik helemaal niet zeker. Vooral van verzekeringen / werkeloosheid enz heb ik geen idee hoe dat in NL allemaal in elkaar zit.

Reacties zijn gesloten.