4 hondet kusjes van Kleine Zus

Kleine Zus is verliefd. Al sinds carnaval waar ze haar lief ontmoette toen ze meedeed aan de optocht. En leuker: het is nog wederzijds ook.

Vorige week zondag zagen ze elkaar weer en toen kreeg Kleine Zus van haar vriendje een heuse tekening. Nou, toen moest er dus ook een tekening voor haar lief komen. Alleen wel jammer dat het gezicht van Kleine Zus een beetje wit is geworden (ze gebruikte zo’n toverstift) inmiddels heeft ze er twee oogjes en een big smile in getekend maar ik had geen zin om de tekening opnieuw te scannen.

En een verhaal:

Mocht je het niet kunnen lezen, dit staat er:

met kanaval kwam er een miesje bij iemant die ze nog niet kende en er was een heel lief en leuk jongetje en hij heete … en ik vond hem lief en leuk en grapig. we werde erg felieft. met de optogt liet ik heel de tijt de man met snoepjes vale (de mand met snoepjes vallen) van de glimlag van jou. groetjes Kleine Zus

Ze  hebben elkaar tussen carnaval en vorige week twee keer gezien en het is zo grappig dat ze daar allebei helemaal niet mee zitten. De ‘felieftheid’ is er en het gaat duidelijk niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit. Inmiddels heeft ze al vier kusjes gekregen van haar lief.

Is dit nou niet superschattig?

27 gedachten over “4 hondet kusjes van Kleine Zus

 1. Dat zijn leuke dingen om te bewaren voor later, o jee daar komt mijn moeder weer met dat verhaal haha. Lief hoor zo’n prille verliefdheid .

 2. Och, die brief!! Te schattig gewoon!! Ik laat spontaan mijn telefoon vallen van mijn eigen glimlach :-D

 3. Wat schattig! maar wat ik me af zat te vragen… leren ze nou tegenwoordig in groep 3 al aan elkaar schrijven???

 4. Heel schattig!! En vooral ook die brief helemaal zelf geschreven vol met kleine foutjes die hem nog veel leuker en liever maken…geweldig!!

 5. Dit is ware liefde! Koesteren!
  En deze foto’s van tekening en briefje, zul je vast bewaren!

 6. Inderdaad superschattig! En het kan voortduren zelfs hoor!
  Ik heb het voorbeeld van mijn jongste kleindochter! Toen ze naar school ging met 3 jaar (zo gaat dat in Spanje) kwam er een jongetje dat ook nieuw was (op 3 dagen na even oud). Ze werden dol op elkaar, zeker toen ze zo klein waren zo lief om te zien. Ze zeggen dat ze gaan trouwen want ze horen bij elkaar…ze zijn nu 9,5 ;-).

 7. Oh wat schattig! Het was duidelijk liefde op het eerste gezicht! Wel bewaren hè! Heeft mijn moeder ook gedaan, niets leuker dan soms weer even lezen.

 8. Och wat lief. Bewaren .. !

  Ik heb de eerste liefdesbrief aan mijn zoon ook onderschept en bewaard anders lag ie al lang in de vuilnisbak :)
  Nu is hij 22 jaar verder en dan is het toch wel erg leuk :)

  Groetjes Elise

Reacties zijn gesloten.