Geen widgets gevonden in de zijbalk

Goed, vandaag begint onze vakantie officieel en we gaan een heleboel leuke dingen doen.

Wat ik ook ga doen is voor het eerst in zes jaar bloggen een vakantiereces inlassen als dat lukt tenminste, misschien mis ik het bloggen wel ontzettend. Dat betekent dat ik de komende 4 weken geen (of nauwelijks) logjes zal plaatsen. Ik hoop dat jullie dat aankunnen. 😉 En dat ik het aankan.

Ik zal mijn feedreader daarentegen wel bijhouden om te voorkomen dat deze na vier weken ‘ontploft’ en ook twitter is nog niet van mij af de komende maand. Want helemaal niets uitvreten of dat weeweewee is ook zo saai.

Voordeel van een tijd niet bloggen lijkt me in ieder geval dat ik daarna weer voldoende inspiratie heb om jullie een tijdlang te verblijdenmaken met mijn schrijfsels. Denk ik.

Ennieweej: ik ga, samen met Mr. T, Grote Zus en Kleine Zus genieten! Ik hoop jij ook! Hoedoe!

Door Mrs. T

38 gedachten over “Reces”
 1. Veel plezier met je reces. Ik ben ben benieuwd hoelang het je gaat lukken. Ik denk niet lang.

 2. Ik plaats eind van de week ook nog 1 logje en dan hou ik ook effies een zomerstop.
  Een hele fijne vakantie, lekker genieten met mr T. en de meisjes!!

  liefs Insoon

 3. Oeh, geniet ervan! Fijne vakantie! Zoals je gemerkt hebt, lukt het mij trouwens prima om een maand niet te bloggen! 😉

 4. Okay okay… de thuisblijvers zullen je absoluut missen maarrrrr, het is je wél gegund hoor (dénk ik ;-)) ik wens je ‘n hele mooie gezellige, bij voorkeur zónnige vakantie toe en hoop je over ‘n paar weken weer dolenthousiast op déze “werkplek” te mogen ontvangen 😉
  Toedels!

 5. Nou Mrs T. Wat een Stap!! Ik ben benieuwd naar de uitkomst. Geniet van je tijd met man en kinders en als je terugkomt, zijn wij er ook gewoon allemaal weer bij.

 6. Het zal even wennen zijn geen dagelijks logje van jou….maar je hebt gelijk hoor, geniet van je vakantie!!…en ik ben heel benieuwd wat je ons daarna allemaal te vertellen hebt!

 7. In die weken kun je wel alvast veel nieuwe lijstjes bedenken 🙂
  Geniet van de rust en ik lees hier volgende maand wel weer!

 8. Groot gelijk hoor om het loggen tijdens je vakantie op een laag pitje te zetten. Zelf heb ik de gedurende m’n 3 weken vakantie ook amper gelogd, 1 log geloof ik, en dat is me heel erg goed bevallen. Daarna kriebelde het weer als vanouds, dus dat zul jij dan straks ook wel hebben! Anyway, geniet lekker van je vakantie en veel plezier in Luxemburg!

 9. Je hebt helemaal gelijk, eens even alle tijd en aandacht voor man en kids is heel belangrijk! En die computer loopt niet weg dus als je echt, heel erg wat kwijt wilt aan ons allemaal dan is hij dichtbij! Maar af en toe geen puut is soms best lekker hoor!
  Een heel fijne vakantie met zijn allen!

 10. Prettige vakantie! Ben benieuwd hoe lang je zonder afkickverschijnselen blogvrij kunt blijven. Hoop je snel weer terug te lezen iig.

 11. Dan wens ik jullie een hele fijne vakantie toe. En ik ben benieuwd naar je inspirerende ideeën voor straks 😉

 12. Ik ga je logjes missen, meestal sta jij boven op mijn lijstje en lees ik tussen 4 en 5 uur. Fijne vakantie, geniet van de rust, van het niksen, van leuke dingen en vooral van Mr. T. en de Zusjes!

 13. Fijne vakantie! Ik ben benieuwd of de reces je bevalt! En mochten je handen echt jeuken, dan kun je altijd een stukje plaatsen, toch?

 14. Goed zo! Lekker niksen en geen veroplichtingen.

  Ik las straks ook een reces van 3 weken in. Geen blog, geen fb, geen mail.

  Genietze met je allerliefsten!

Reacties zijn gesloten.