Reces

Goed, vandaag begint onze vakantie officieel en we gaan een heleboel leuke dingen doen.

Wat ik ook ga doen is voor het eerst in zes jaar bloggen een vakantiereces inlassen als dat lukt tenminste, misschien mis ik het bloggen wel ontzettend. Dat betekent dat ik de komende 4 weken geen (of nauwelijks) logjes zal plaatsen. Ik hoop dat jullie dat aankunnen. 😉 En dat ik het aankan.

Ik zal mijn feedreader daarentegen wel bijhouden om te voorkomen dat deze na vier weken ‘ontploft’ en ook twitter is nog niet van mij af de komende maand. Want helemaal niets uitvreten of dat weeweewee is ook zo saai.

Voordeel van een tijd niet bloggen lijkt me in ieder geval dat ik daarna weer voldoende inspiratie heb om jullie een tijdlang te verblijdenmaken met mijn schrijfsels. Denk ik.

Ennieweej: ik ga, samen met Mr. T, Grote Zus en Kleine Zus genieten! Ik hoop jij ook! Hoedoe!

38 gedachten over “Reces

  1. Okay okay… de thuisblijvers zullen je absoluut missen maarrrrr, het is je wél gegund hoor (dénk ik ;-)) ik wens je ‘n hele mooie gezellige, bij voorkeur zónnige vakantie toe en hoop je over ‘n paar weken weer dolenthousiast op déze “werkplek” te mogen ontvangen 😉
    Toedels!

  2. Nou Mrs T. Wat een Stap!! Ik ben benieuwd naar de uitkomst. Geniet van je tijd met man en kinders en als je terugkomt, zijn wij er ook gewoon allemaal weer bij.

  3. Het zal even wennen zijn geen dagelijks logje van jou….maar je hebt gelijk hoor, geniet van je vakantie!!…en ik ben heel benieuwd wat je ons daarna allemaal te vertellen hebt!

  4. Groot gelijk hoor om het loggen tijdens je vakantie op een laag pitje te zetten. Zelf heb ik de gedurende m’n 3 weken vakantie ook amper gelogd, 1 log geloof ik, en dat is me heel erg goed bevallen. Daarna kriebelde het weer als vanouds, dus dat zul jij dan straks ook wel hebben! Anyway, geniet lekker van je vakantie en veel plezier in Luxemburg!

  5. Je hebt helemaal gelijk, eens even alle tijd en aandacht voor man en kids is heel belangrijk! En die computer loopt niet weg dus als je echt, heel erg wat kwijt wilt aan ons allemaal dan is hij dichtbij! Maar af en toe geen puut is soms best lekker hoor!
    Een heel fijne vakantie met zijn allen!

  6. Dan wens ik jullie een hele fijne vakantie toe. En ik ben benieuwd naar je inspirerende ideeën voor straks 😉

  7. Ik ga je logjes missen, meestal sta jij boven op mijn lijstje en lees ik tussen 4 en 5 uur. Fijne vakantie, geniet van de rust, van het niksen, van leuke dingen en vooral van Mr. T. en de Zusjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *