19 gedachten over “Bidprentje

 1. Lees nu pas over het overlijden van je schoonmoeder.
  Heel veel sterkte gewenst bij de verwerking.
  Het bidprentje is erg ontroerend en een eerbetoon aan een lieve vrouw!
  Janny

 2. Meis, nu pas heb ik tijd om op je blog langs te komen….via twitter heb ik in USA het één en t ander meegekregen van je schoonmoeder….nogmaals van harte gecondoleerd. Nu kom ik op je blog en lees ik een prachtig bidprentje van de seizoenen die je schoonmoeder heeft geleefd, ik ben er stil van, wat mooi!
  Je schoonmoeder heeft een geweldige leeftijd bereikt, maar gemis zal er zijn…in alle opzichten! Ik wil jullie veel sterkte toewensen om dit verlies te kunnen dragen en dat jullie haar heel lang in jullie (tastbare) herinneringen mogen koesteren!

 3. Een mooi bidprentje. Wat een kei van een man heb je, zeg! Om zoveel jaar zó voor je moeder te zorgen! Prachtig. Ik hoop niet dat hij teveel in een leegte valt. Gecondoleerd met jullie verlies.

 4. Wat een mooie tekst zeg. Mooi om op die manier herinnerd te worden. Sterkte in deze tijd. Voor jullie allemaal!

 5. Wat een mooie tekst en wat een waardevolle en tastbare herinnering aan deze lieve, zachtaardige, sterke en wijze vrouw…

Reacties zijn gesloten.