29 gedachten over “Recht of plicht?

  1. (Voor)recht dat je verplicht te gaan. Niet stemmen vind ik onverteerbaar. Als de eerste partij op kieswijzer je niet aanstaat ga je het daar maar bij laten? Lezen die partijprogramma’s. Interesse tonen in je land en de mogelijkheden. Garanties heb je nooit, maar een beter ‘milieu’ begint bij jezelf!

  2. Heb je ooit bedacht als wij allemaal eens NIET zouden gaan stemmen?

    Over één jaar of over twee, zullen wij weer moeten stemmen omdat er weer een paar vinkevangers dwars gaan liggen.

    Ik heb die ‘zakken’ van partijleiders deze verkiezingscampagne ALLEEN maar over GELD horen praten en HOE ALLES BETAALD moet worden.

    Niemand, maar dan ook niemand, heeft ooit het woord NAASTENLIEFDE in zijn mond genomen.
    Niemand lijkt meer te begrijpen hoe je daar “de zorg” mee kan redden, enz. enz.

    Het wordt echt tijd voor een PvdH ( Partij van de Hulken )

  3. Normaal ben ik er heel actief in, maar dit jaar heb ik ECHT geen idee waar ik op moet stemmen… Stemwijzer vond PVV het beste bij me passen. Ik ben dus verstandig, stem dit jaar dan maar niet, want ik ga niet zomaar iets stemmen en al helemaal niet PVV 🙂

  4. Recht. En ik heb er gebruik van gemaakt.

    Ik weet ook niet goed wat mensen moeten doen die helemaal niet weten wat ze gaan stemmen, wat ze willen en welke partij dat voor ogen heeft en dan maar gaan omdat het MOET en dan op iets stemmen waarvan de lijsttrekker een sympathiek gezicht heeft oid….

  5. Geen recht, geen plicht, maar een voorrecht. Ik weet dat de uitkomst van de stemming niet altijd weerspiegeld wordt in het kabinet, maar dan hebben we vaak wel een sterke oppositie maar je zal maar in een dictatuur wonen, zonder stemrecht en met zwijgplicht..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *