Laser

Weet u nog, dat logje dat ik ooit schreef over het gat in de voet van Mr. T.? Nou, die ingreep heeft niet heel veel geholpen helaas. Een en ander betekent dat Mr. T. vandaag weer onder het mes gaat. Of beter: onder de laser.

De arts gaat vandaag de soort van wrat weglaseren. Een soort van beam me down wratje dus. Mr. T. krijgt weer een heuse verdoving in zijn voet en dan gaat het de laser zijn werk doen. Ik hoop met een definitief resultaat.

Toen ik mijn logje van vorig jaar las, zag ik dat ik de dag na de ingreep niet thuis was om voor mijn lief te zorgen. Tot mijn grote schande moet ik zeggen dat ik dit jaar wéér niet thuis ben om voor mijn lief te zorgen. Vandaag moet ik werken en morgen heb ik (net als vorig jaar) een blogmeeting die al zo lang stond, dat ik die echt niet af wil zeggen. Kijk, dat Mr. T. zijn ingreep daags van te voren inplant, daar kan ik natuurlijk niets aan doen. Toch? Zonder gekheid: ik heb heus en waarachtig aangeboden om niet naar de meeting te gaan, maar gelukkig vond Mr. T. dat ik best kon gaan. En daarbij, Grote Zus is al om 11.30 uur uit en zij kan haar papa hartstikke goed verplegen. Dat deed ze tenslotte vorig jaar ook al. ;-)

Maar … wees gerust. Ik ga in de uren dat ik wél thuis ben: hartstikke goed voor Mr. T. zorgen!

15 gedachten over “Laser

  1. En dat noemt zich liefhebbende echtgenote? Tsss… ;-)
    Sterkte voor hem en veel plezier op je blogmeeting! Ik ben nu wel nieuwsgierig met wie, waar enzovoort…

  2. Ik denk dat dit de beste oplossing voor iedereen is. Mr. T houdt zich wat dapperder omdat Grote Zus voor hem zorgt (goed voor zijn waardigheid en zelfrespect) , Grote Zus krijgt alvast een klein beetje een idee over wat haar later als ze groot en heavenly in love is, te wachten staat, en jij kan gewoon gaan meeten…

  3. Spannend, hopelijk kunnen ze dit keer met een laser wel alles weghalen. En ik weet zeker dat Grote Zus goed voor haar vader zal zorgen, sterkte hoor!

    liefs Insoon

Reacties zijn gesloten.