Het huis van de zeven zusters

Alweer drie weken geleden logde ik over het prachtige boekje ‘Het huis van de zeven zusters‘. Omdat ik dat boek voor de zomaar ende voor niets gekregen had van Ellen en er zo van genoten had, vond ik dat ik dat boek door moest geven. Zo konden er immers meer mensen van genieten.

Er waren 8 mensen die aangaven het boek wel te willen ontvangen (als ik alle reacties tenminste goed geïnterpreteerd heb want dat valt niet altijd mee).

Dat waren (op volgorde van reageren):

  1. Marja
  2. Meissie
  3. Janny
  4. Liene
  5. Yvonn (ook al voelt ze zich bezwaard)
  6. Kaatje
  7. Sannah
  8. Suus

Ik heb er de random number generator op losgelaten en de winnaar is … tromgeroffel …

… Kaatje!!!

4 gedachten over “Het huis van de zeven zusters

  1. Jippie! Wat leuk, zo’n cadeautje :-) Ik zag je bericht op mijn blog. Ik mail je deze week mijn gegevens. En dan moet ik nu even snel doorlezen in de hongerspelentrilogie (ben op driekwart van deel 2 en ik denk dat ik eerst deel 3 ook nog wel wil lezen, spannend!).

Reacties zijn gesloten.