Computer1

‘Ik snap niet dat mensen hun kind Computer1 noemen’, vertelt Kleine Zus als we in de auto zitten.

Ik begrijp niet zo goed wat ze bedoelt en vraag waar ze het over heeft. Haar reactie: ‘Ik moest de tafels toch leren op de computer en dan moet je tegen iemand anders spelen en dat kindje heette Computer1’.

Hoe schattig is dat dan wel niet. ;-)

32 gedachten over “Computer1

  1. Prachtig… dat kind van jou verzint grappen terwijl het de bedoeling niet is. Maar goed beschouwt heeft ze gelijk, toch? Ik bedoel, hoe kunt je je kind nou Melody noemen. Of Plato. Of mrs T. Dat zijn toch best gekke namen ook. :-) :-)

  2. fantastisch .. ze let goed op. het is net zoiets als e.v.a. die staat altijd op de aftiteling dus die speelt in alle films mee. ( en vele anderen )

    Groetjes Elise

  3. hahahahaha je hebt haar hoop ik toch wel in de waan gelaten dat er zulke duffe ouders zijn ook? ^^

  4. Wat lief. Ik zie dan ook voor mij dat ze eerst zelf hierover heeft nagedacht en dat ze den denkt toch even papa en mama vragen of die het wel begrijpen. Zou wel heel zielig zijn. Computer1 kom je eten.

  5. Oh, heerlijk dat soort opmerkingen! Dan sta ik ook altijd weer effies stil bij dingen die je als volwassene automatisch invult. Heerlijk.

Reacties zijn gesloten.